Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

0 σχόλια Share:

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στο θέμα της βίζας

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για τους Τούρκους του Εξωτερικού Μπεκίρ Μποζντάγ ανακοίνωσε πως οι Τούρκοι που ζούνε στο εξωτερικό κατά τις επόμενες γενικές εκλογές και στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, θα ψηφίσουν στις αντιπροσωπείες της Τουρκίας.

Ο Μποζντάγ ανακοίνωσε πως αναμένει και θετικές εξελίξεις για το θέμα της βίζας. Ο Μποζντάγ που μετείχε χτες στο συμπόσιο που οργανώθηκε στην Γερμανία στο Βερολίνο επ΄ευκαιρία της 50ης επετείου της συμφωνίας για εργατικό δυναμικό ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία, συζήτησε με τους δημοσιογράφους. Ο Μποζντάγ εν περιλήψει είπε τα εξής :

Εμποδίζεται με νόμο ο έρωτας ;

¨Πιστεύω πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της βίζας. Ιδιαίτερα πιστεύω πως θα γίνουν θετικά βήματα ώστε να υπάρξει μια εξαίρεση ή μια ευελιξία όσον αφορά την βίζα για τους καλλιτέχνες, τους επιστήμονες και τους αθλητές. Υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες υποθέσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αυτές οι υποθέσεις πιστεύω πως σύντομα θα τελειώσουν υπέρ ημών και έτσι η Γερμανία προς αυτή την κατεύθυνση θα αλλάξει το καθεστώς της βίζας.

Το να επιβάλλεται στους 18χρονους με διπλή ιθαγένεια νε επιλέξουν με ποια ιθαγένεια θα συνεχίσουν όπως και ο όρος της επαρκής γνώσης γερμανικών για την συνένωση οικογενειών αποτελούνε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Εμποδίζεται με νόμο ο έρωτας ; Που στον κόσμο υπάρχει κάτι τέτοιο ;¨

Εφ. Χουριέτ 2-11-2011

Previous Article

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id tristique facilisis felis commodo venenatis, ipsum vel, lectus