Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ: ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!

No Comments Share:

Θρασεία κίνηση από τον ρατσιστή ηγέτη σχετικά με την Τουρκία: Μείνετε μακριά από εμάς!

irkci-liderden-kustah-turkiye-cikis-bizden-uzak-durun-h1488989750-9493c4

Ο Γκέερτ Βίλντερ-ηγέτης του ρατσιστικού Κόμματος της Ελευθερίας (PW) στην Ολλανδία, διαμαρτυρόμενος για την συγκέντρωση σχετικά με το δημοψήφισμα που θα γίνει το Σάββατο στην Ολλανδία με την συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Τσαβούσογλου, άνοιξε πανό που έγραφε ¨Μείνε μακριά, αυτή είναι η δική μας πατρίδα¨.

……………..

Ο Βίλντερς μπροστά στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Χάγη, άνοιξε πανό που έγραφε στα τουρκικά και στα ολλανδικά την φράση ¨¨Μείνει μακριά, αυτή είναι η δική μας πατρίδα¨.

¨ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ¨

O ηγέτης του PW Βίλντερς, δήλωσε σε δημοσιογράφους πως με το νέο σύνταγμα που παρουσιάζεται στο δημοψήφισμα, δίνονται ακόμη περισσότερες εξουσίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως ¨Να μην επιτρέψουμε σε Τούρκους υπουργούς να έρχονται στην Ολλανδία να προπαγανδίζουν ένα τέτοιο καθεστώς¨.

Ο Βίλντερς είπε πως η ολλανδική κυβέρνηση παρέμεινε αναποτελεσματική στο θέμα της παρεμπόδισης αυτών των εκδηλώσεων, προσθέτοντας πως δεν κατανοεί για ποιο λόγο δεν εμποδίστηκε η ομιλία του Τσαβούσογλου. Επίσης ζήτησε μέχρι το δημοψήφισμα της 16/4 οι Τούρκοι υπουργοί να ανακηρυχτούν ανεπιθύμητα άτομα.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/irkci-liderden-kustah-turkiye-cikis-bizden-uzak-durun-287528.html

8/3/2017

Σχ: Αυτό βέβαια που ΔΕΝ λέει η φυλλάδα Γενί Ακίτ που ¨γλείφει τον Ταγίπ¨, είναι πως ο Βίλντερς σε αυτή την πράξη  διαμαρτυρίας είπε ξανά και ξανά τον Ερντογάν δικτάτορα. Για ακούστε…

https://www.youtube.com/watch?v=M_Z0rGo3Iaw

Previous Article

ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Next Article

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *