Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τζέφρι-Ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για Συρία : Στην Λιβύη & Συρία συνεννοούμαστε καλά με την Τουρκία, το πρόβλημα είναι οι S-400¨

0 σχόλια Share:

O ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Συρία Τζέφρει, δήλωσε πως η αγορά από την Τουρκία, του πυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400 από την Ρωσία, είναι το βασικό στοιχείο που ερεθίζει τις σχέσεις ανάμεσα σε Άγκυρα και Ουάσιγκτον.

………..

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το αμερικανικό think tank Hudson Institute, ο Τζέφρι είπε: «Τα S-400 είναι ένα τεράστιο ζήτημα, είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο ζήτημα, διότι σχετίζεται με την μεγαλύτερη επένδυση στην άμυνα των ΗΠΑ και των συμμάχων της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που είναι το  μαχητικό αεροσκάφος F-35.  Aυτά που πράττει η Τουρκία υπονομεύουν τις δυνατότητες του εν λόγω μαχητικού αεροσκάφους.

……………

Οι δύο πλευρές έχουν σταματήσει σε αυτήν την υπόθεση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα προβλήματα. Σε πολλά άλλα θέματα όπως στην Λιβύη, στο ΝΑΤΟ, στη περιοχή του Καυκάσου-Μαύρης Θάλασσας, όπως και στη Συρία και στο Ιράκ, συνεννοούμαστε καλά με την Τουρκία.

…………..

https://tr.sputniknews.com/savunma/202005121042028391-jeffrey-s-400ler-turkiye-ile-iliskilerde-tahris-edici-ana-unsur/

12/5/2020

Previous Article

EXΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ (ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…)

Next Article

Μόρια-Λεσβου-Έτοιμος για ενσωμάτωση και αυτός….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *