Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΠΑ : ¨Οι Τούρκοι είναι θύματα της επιθετικότητας της Συρίας και της Ρωσίας, αν βγάλουν εκτός τους S-400…¨

No Comments Share:

Οι ΗΠΑ δεν ξεχνούν τους S-400

Την ώρα που η κυβέρνηση των ΑΚΡ-ΜΗΡ προσπαθεί αν προστατευτεί στην Ιντλίμπ με την συμφωνία που έκανε σε εύθραυστο έδαφος με την Ρωσία, οι ΗΠΑ σε αυτή την δύσκολη κατάσταση της Τουρκίας, επαναφέρουν πάλι στην επικαιρότητα   το αεροπορικό σύστημα αεράμυνας S-400 Που αγοράστηκε από την Ρωσία.

Οι ΗΠΑ ζητάν από την Τουρκία να αλλάξει γνώμη για τους S-400 ως αντάλλαγμα για να την βοηθήσει στην Ιντλίμπ.

Η Κέι Μπέιλι Χάτσισον-μόνιμη εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, με τελεκόνφερανς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην πρέσβη ανέφεραν πως στην Ιντλίμπ υπάρχει κίνδυνος αύξησης των συγκρούσεων , πως η Τουρκία ζήτησε βοήθεια και από το ΝΑΤΟ και από τις ΗΠΑ και την ρώτησαν τι είδους βοήθεια θα παράσχουν οι ΗΠΑ.

Η Χάτσισον δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία βγάλει από την επικράτεια της, τους S-400 που έχει παραλάβει αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιήσει, οι ΗΠΑ θα παράσχουν όπως είπε στην Τουρκία ¨πακέτο στήριξης¨ για την Ιντλίμπ.

Η Χάτσισον στην συνέχεια είπε τα εξής: ¨Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε στην Τουρκία όλο το πακέτο που θα την βοηθήσει και επίσης ελπίζω να μην εγκαταστήσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα που μας εμποδίζει να παράσχουμε στην Τουρκία κάποιες δυνατότητες για να πολεμήσει ενάντια στις επιθέσεις της Συρίας. Ζητάμε να προστατευτεί στην Ιντλίμπ η περιοχή όπου έχουν στριμωχθεί οι πολίτες. Και ο τουρκικός στρατός αυτό προσπαθεί να κάνει. Το καθεστώς Άσαντ σκοτώνει αθώους ανθρώπους και αυτό το κάνει με την βοήθεια της Ρωσίας. Δεν μπορεί κάτι τέτοιο να υποστηρίζεται. Οι Τούρκοι καθίστανται θύματα της επιθετικότητας της Ρωσίας και της Συρίας, ελπίζουμε πως η Άγκυρα θα βγάλει εκτός χώρας τους S-400 που στέκονται στην μέση και να μας δώσουν την ελευθερία να τους βοηθήσουμε στην Συρία και στο θέμα της προστασίας των πολιτών¨

………….

https://yeniozgurpolitika.net/abd-s-400leri-unutmuyor/

1/4/2020

Previous Article

63 νέοι νεκροί και 2148 νέα κρούσματα (επίσημα στοιχεία)..

Next Article

Ιμάμης από την Ροδόπη δηλώνει πως θα στηρίζει μέχρι τέλους τον Ερντογάν !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.