Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανος ΥΠΕΞ : ¨Συνομιλούμε με την Άγκυρα πάνω στις δυνατότητές κοινής δράσης στη Συρία”

No Comments Share:

Ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μike Ρompeo, ανέφερε πως η ένταση στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας, ανοίγει το δρόμο για αύξηση των πιθανοτήτων εμπλοκής και της Τουρκία στην σύγκρουση και για αυτό οι ΗΠΑ συνομιλούν με την κυβέρνηση της Άγκυρας σχετικά με τις δυνατότητες κοινών δράσεων.
……..
Ο Πομπεο δήλωσε: “Οπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, το συριακό καθεστώς δεν μπορεί να πετύχει μία στρατιωτική νίκη. Το μόνο που πετυχαίνουν οι επιθέσεις του καθεστώτος είναι να αυξάνουν την πιθανότητα σύγκρουσης με τη σύμμαχο μας στο ΝΑΤΟ Τουρκία. Λύση του θέματος είναι μία μόνιμη εκεχειρία και έναρξη διαπραγματεύσεων με βάση την υπ. αρ. 2254 απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όπως έχει δηλώσει και παλιότερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, εμείς κινούμαστε από κοινού με την Τουρκία και αξιολογούμε το τι θα μπορέσουμε να πράξουμε. Η διασφάλιση της εκεχειρίας είναι δύσκολη. Οι συγκρούσεις στη Συρία άρχισαν πριν ακόμη αναλάβει η παρούσα κυβέρνηση των ΗΠΑ. ”

https://tr.sputniknews.com/abd/202002251041476817-pompeo-suriyenin-kuzeyindeki-durum-turkiye-ile-catisma-olasiliginin-guclenmesine-yol-aciyor/

25/2/2020

Previous Article

Βίντεο-Ο συριακός στρατός κατέρριψε ένα τουρκικό ΜΕΑ πάνω από την Ιντλίμπ ! 😊😊😊

Next Article

Παραίτηση του κοινοτάρχη Σοχού !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *