Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η Τουρκία περιμένει πιο υποστηρικτική στάση από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αναφορικά με τη Συρία¨

No Comments Share:

Ακάρ: Η Τουρκία περιμένει πιο υποστηρικτική στάση από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αναφορικά με τη Συρία

«Ο υπουργός της Τουρκίας εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τις ΗΠΑ για τα τελευταία γεγονότα στην Ιντλίμπ και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει πιο έντονη αμερικανική και ΝΑΤΟϊκή υποστήριξη».
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Άκαρ κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να πάρουν μια πιο δυνατή στάση και να στηρίξουν τη χώρα του στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας, σύμφωνα με δήλωση το υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας την Τετάρτη.

Ο κ. Ακάρ βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου σήμερα 12 και αύριο 13 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η σύνοδος του ΝΑΤΟ σε επίπεδο υπουργών Άμυνας και μεταξύ των θεμάτων που βρίσκονται στην ατζέντα είναι τα νέα ρωσικά πυραυλικά συστήματα.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μαρκ Έσπερ, στα περιθώρια της συνόδου για να συζητήσει αναφορικά με τη Συρία και το Ιράκ, όπως ανέφερε το τουρκικό υπουργείο και συμπλήρωσε πως: «ο υπουργός της χώρας μας εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τις ΗΠΑ για τα τελευταία γεγονότα στην Ιντλίμπ και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει πιο έντονη αμερικανική και ΝΑΤΟϊκή υποστήριξη».

……….

Sputnik   12/2/2020

Previous Article

Η ομιλία-σκάνδαλο του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν…

Next Article

Βίντεo-Πυρά από το τουρκικό πυροβολικό και γύρω του οι ισλαμιστές τρομοκράτες να κραυγάζουν Αλλάχ-ου Ακμπάρ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *