Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ελληνικό κράτος, ο πιο πιστός ¨δούλος¨ των ΗΠΑ…

No Comments Share:

Σε περίπτωση που οι αμερικανικές βάσεις μεταφερθούν από την Τουρκία , μπορούν να εγκατασταθούνε στην Ελλάδα

Σχολιάστηκε πως αν οι αμερικανικές βάσεις που είναι στην Τουρκία και ιδιαίτερα αυτή στο Ιντσιρλίκ υποχρεωθεί να βγει, τότε θα μπορούσε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών απαντώντας στο ερώτημα αν η Αθήνα είναι  ή όχι έτοιμη να δεχθεί τις  αμερικανικές βάσεις, σε περίπτωση που η Άγκυρα στείλει τους Αμερικανούς στρατιώτες, είπε πως ¨Είναι φανερό πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάθε είδους εγκαταστάσεις. Δόξα τω Θεώ, ούτως η άλλως διαθέτουμε επαρκείς¨.

Ο αξιωματούχος δήλωσε: ¨Αν ρωτάτε το αν θα εξυπηρετήσουμε ή όχι τις βάσεις, εμείς είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ και για αυτό τον λόγο οι ανάγκες του ΝΑΤΟ πάντοτε στα πλαίσια του ελληνικού συντάγματος και της υπάρχουσας νομοθεσίας μπορούν να καλυφθούν. Αναφορικά με τις διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ, έχουμε αμυντική συμφωνία. Αν οι ΗΠΑ στο μέλλον θελήσουν να  διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις αμυντικές τους δυνατότητες στην Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα το αξιολογήσει θετικά¨.

Ο Έλληνας διπλωμάτης όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμοι ή όχι να δεχθούν και τα πυρηνικά όπλα που φέρεται να υπάρχουν στο Ιντσιρλίκ, απάντησε ως εξής : ¨Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι ΗΠΑ σε αυτή την μεγάλη περιοχή διαθέτουν τακτικά πυρηνικά όπλα μόνο σε δύο βάσεις. Αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Δεν το γνωρίζω αυτό και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω¨.

https://tr.sputniknews.com/abd/201912121040826566-abd-usleri-turkiyeden-tasinmasi-halinde-yunanistana-yerlestirilebilir/

12/12/2019

Σχ. : Έχουμε καταστεί πολιτεία των ΗΠΑ, χωρίς καν τα οφέλη που θα είχαμε αν ήμασταν κανονική πολιτεία των ΗΠΑ.

Έχουμε δώσει ¨γη και ύδωρ¨ στους Αμερικανούς  και στο ΝΑΤΟ οι οποίοι από ποιόν μας προφυλάσσουν ;

Το μόνο ¨όφελος¨ που έχουμε είναι η  ενίσχυση που παρέχουν  τα γραφεία εκπροσώπησης των ΗΠΑ στις παρελάσεις των Pride…

Και στο ερώτημα για τα πυρηνικά ο διπλωμάτης δεν απάντησε….

Όταν όμως από κάπου απογειώνονται αεροσκάφη που μπορεί να φέρουν πυρηνικά, τότε αυτή η περιοχή είναι και από τους πρώτους στόχους των αντιπάλων…

Previous Article

Πέρασε και από την αμερικανική Γερουσία η τροπολογία για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας !

Next Article

Αμερικανός υπουργός Αμύνης Έσπερ : ¨Το YPG δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *