Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός υπουργός Αμύνης: ¨Η Τουρκία βαδίζει στον λάθος δρόμο και προσεγγίζει την Ρωσία¨

No Comments Share:

Εσπερ : Η Τουρκία βαδίζει στον λάθος δρόμο και προσεγγίζει την Ρωσία

Ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Εσπερ δήλωσε πως η Τουρκία βαδίζει στο λάθος δρόμο και ότι προσεγγίζει την Ρωσία.
Ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ προέβη σε δηλώσεις του στο γερμανικό ίδρυμα Μarshall σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας Πηγή Ειρήνης.
Ο Έσπερ χαρακτήρισε την επιχείρηση της Τουρκίας ως “απεριόριστη εισβολή” και είπε πως έθεσε σε κίνδυνο αυτά που είχαν κερδίσει με τον αγώνα τους ενάντια στην ISIS, οι δυνάμεις του συνασπισμού μαζί με τις “συμμαχικές κουρδικές δυνάμεις”.
O Έσπερ είπε πως η Τουρκία “μας έφερε σε μία πολύ δύσκολη θέση”,  πως είναι ανάγκη να καταστεί “ένας υπεύθυνος σύμμαχος όπως ήταν παλιά” και ότι “Η Τουρκία βαδίζει σε λάθος δρόμο και προσεγγίζει τη Ρωσία”.
Νωρίτερα ο Έσπερ είπε ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα εγκλήματα πολέμου σε βάρος των κουρδικών δομών στη Βόρεια Συρία τότε η Τουρκία θα θεωρηθεί υπεύθυνη για αυτά.
Όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει κάποια στρατηγική για τη βελτίωση των σχέσεων των ΗΠΑ με την Τουρκία, ο Εσπερ δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την Άγκυρα και είπε πως “για αυτό χρειάζεται διαβούλευση μέσα στη συμμαχία στις πρωτεύουσες μας σε διμερές αλλά και πολυμερές επίπεδο. Για το σήμερα δεν υπάρχει κάποια λύση αλλά θα συνεχίσουμε τις επαφές”

https://tr.sputniknews.com/abd/201910241040461354-esper-turkiye-rusyaya-yakinlasarak-yanlis-yone-gidiyor/

24/10/2019

Previous Article

Βίντεο-Έπαινοι του Ερντογάν για αυτούς…

Next Article

Η περίληψη της τουρκικής ιστορίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *