Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι υπουργοί Αμύνης, Ενέργειας και Εσωτερικών της Τουρκίας στην λίστα των αμερικανικών κυρώσεων

No Comments Share:

Το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την απόφαση για τις κυρώσεις προς την Τουρκία: Τρεις υπουργοί και δύο υπουργεία στην λίστα

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ενέταξε στη λίστα των κυρώσεων τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, τον υπουργό Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ και τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου.
…..
Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει πως “Ο καθορισμός αυτών των υπουργείων και αξιωματούχων, είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών της τουρκικής κυβέρνησης που επιδεινώνουν περαιτέρω την ειρήνη την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής. Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε πρόσθετες κυρώσεις αν χρειαστεί”.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τα άτομα και οι φορείς οι οποίοι προστίθενται στη λίστα των κυρώσεων, παγώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στις ΗΠΑ και παρεμποδίζονται οι οικονομικές τους συναλλαγές με τις ΗΠΑ.
Ο υπουργός οικονομικών Μνουχιν δήλωσε πως “Οι ΗΠΑ θεωρούν υπεύθυνη την τουρκική κυβέρνηση για την αυξανόμενη βία από την πλευρά των τουρκικών Δυνάμεων για την έκθεση σε κίνδυνο αθώων πολιτών και για την αποσταθεροποίηση της περιοχής”.
……

https://tr.sputniknews.com/abd/201910151040393859-abd-hazine-bakanligi-turkiyeye-yonelik-yaptirim-kararini-acikladi-/

15/10/2019

Previous Article

Eίδηση για ακύρωση (;) της επένδυσης της Volkswagen στην Σμύρνη

Next Article

Αμερικανικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *