Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός ΥΠΕΞ : Οι νόμοι επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία

0 σχόλια Share:

Δήλωση από τον Πομπεο για τους S-400: Οι νόμοι επιβάλουν κυρώσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μιλώντας σχετικά με την παραλαβή από την Τουρκία των S-400 δήλωσε: “Οι νόμοι επιβάλλουν την επιβολή κυρώσεων και καθώς κινούμαστε σύμφωνα με τους νόμους, είμαι σίγουρος πως και ο Πρόεδρος Τραμπ θα συμμορφωθεί στους νόμους”.

Ο Πομπέο σε συνέντευξη που έδωσε στην Washington Post, ανέφερε πως μπορεί σύντομα να έρθουν οι “ποινές” που θα εφαρμοστούν στην Τουρκία που παρέλαβε τους S-400 από την Ρωσία. Δήλωσε πως “Οι νόμοι επιβάλλουν την επιβολή κυρώσεων και καθώς κινούμαστε σύμφωνα με τους νόμους, είμαι σίγουρος πως και ο Πρόεδρος Τραμπ θα συμμορφωθεί στους νόμους”.

Tο πρώτο τμήμα του αμυντικού συστήματος S-400 έφτασε στην Τουρκία την Παρασκευή. Στα πλαίσια του νόμου CAATSA (νόμος για κυρώσεις ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής) είναι υποχρεωτική η επιβολή κυρώσεων στις χώρες που συνάπτουν “σημαντικές” συμφωνίες με την ρωσική αμυντική βιομηχανία, αλλά είναι μπερδεμένα τα σημάδια σχετικά με το τι είδους αντίδραση θα επιδείξει η κυβέρνηση Τραμπ κατά της Τουρκίας.

https://tr.sputniknews.com/abd/201907151039665372-pompeodan-s-400-aciklamasi-kanunlar-yaptirim-uygulamayi-gerektiriyor/
15/7/2019
Previous Article

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Next Article

¨Το να καλεί μια γυναίκα τον άντρα της με το όνομα του είναι αγένεια¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *