Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…

0 σχόλια Share:

Το Χαλέπι δεν θα σας συγχωρέσει

Πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη… Σύριοι πρόσφυγες φωνάζουν ¨Συρία-Συρία-Συρία¨.  Μπαίνουν στην νέα χρονιά χορεύοντας…. Με αυτήν την εικόνα ο τουρκικός εθνικισμός εξεμάνη… Βγαίνουν αφροί από το στόμα του τουρκικού εθνικισμού… Οι Τούρκοι εθνικιστές που δεν είπαν τίποτε όταν ο Ερντογάν ανέφερε πως θα κάνει την προσευχή του στην Δαμασκό, όταν είδαν τους Σύριους να χορεύουν στο Ταξίμ, τρελάθηκαν.

Οι Τούρκοι εθνικιστές που κουνούσαν τα σπαθιά τους, όταν ο Ερντογάν με τις επιχειρήσεις Κλάδος Ελαίας και Ασπίδα Ευφράτη έβγαινε για εκστρατείες, όταν είδαν τους Σύριους πρόσφυγες στην πλατεία Ταξίμ, αισθάνθηκαν ξένοι στην χώρα τους….

Δηλαδή εσύ…

Στήνεις στρατό τζιχαντιτών με το πρόγραμμα ¨εκπαίδευσε-εξόπλισε¨…  Δίνεις μισθό  στους τζιχαντιστές που πολεμάνε στην Συρία… Στέλνεις χιλιάδες τόνους  όπλων… Δικάζεις τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν τα φορτηγά με το όπλα που στέλνεις… Μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, για να καταστρέψεις την Συρία, κάνεις συνέδρια σε λουξ ξενοδοχεία με τους δικούς σου της ¨αντιπολίτευσης¨… Νοσηλεύεις σε νοσοκομεία του Γκαζιάντεπ τους τζιχαντιστές που τραυματίζονται στον πόλεμο…  Ανοίγεις τα σύνορα σου για αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν στην Συρία…

Και μετά παραπονιέσαι λέγοντας ¨Τι δουλειά έχουν οι Σύριοι στην χώρα μου¨…

Όταν εκκαθαρίστηκε το Χαλέπι από τους τζιχνατιστές είπες ¨Το Χαλέπι έπεσε¨…  Όταν απελευθερώθηκε το Κομπάνι, είπες ¨Έπεσε το Κομπάνι¨….

…………………

Kάνεις επιχειρήσεις στην Ρωσία με άδεια από Αμερική και Ρωσία…

Αλλά μετά λες αναρωτιέσαι τι δουλειά έχουν οι Σύριοι στο Ταξίμ ε ; Μα η χώρα τους καταστράφηκε…Η χώρα σου κατέστρεψε την χώρα τους ! Τους κατσαπλιάδες που κατέστρεψαν την χώρα τους το δικό σου ΥΠΕΞ τους αποκάλεσε ¨οργισμένα παιδιά¨…

…………………

Κορίτσια Σύριων πουλήθηκαν στην Τουρκία ως 2η ή 3η γυναίκα… Τι γρήγορα που ξεχάσατε τους τίτλους των ειδήσεων : ¨Κοριτσάκια από την Συρία παντρεύονται έναντι χρημάτων¨… ¨Κορίτσια από την Συρία με θρησκευτική τελετή καθίστανται ερωμένες¨ …. ¨Αναφορά ντροπή για την Τουρκία: Βάζουν παιδιά από την Συρία να εργάζονται στην βιομηχανία για 30 λίρες¨…

Με την Γερμανία έγινε παζάρι για κράτημα των προσφύγων σαν να είναι όμηροι…  Από την ζωή , τον θάνατο και την προσφυγιά των Σύριων βγάζουν χρήματα… Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εσύ σωπαίνεις. Κάθε φορά που συμβαίνει μια εκστρατεία κατά της Συρίας την υποστηρίζεις… Και μετά τρελαμένος από τον ρατσισμό σου φωνάζεις ¨Τι δουλειά έχουν οι Σύριοι στην χώρα μου;¨.

Ο Σαμίρ Αϊτά-διευθυντής της αραβικής έκδοσης της Le Monde Diplomatique, ανέφερε πως η Τουρκία με την δογματική της πολιτική και το μίσος της για τους Αλεβίτες στην Συρία, μετέτρεψε την συριακή επανάσταση σε εμφύλιο πόλεμο και προσθέτει πως ¨Οι κάτοικοι στο Χαλέπι δεν θα συγχωρέσουν ποτέ το ότι οι μαχητές της Αλ Κάιντα  που ξήλωσαν τα μαγαζιά και τις βιομηχανίες στην πόλη και τα πούλησαν στην Τουρκία, ήρθαν όλοι μέσω Τουρκίας¨.

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/2019%20-%20Ocak/2%20Ocak%202019%20%c3%87ar%c5%9famba.pdf

Αζίζ  Σαχ

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 2/1/2019

Previous Article

ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΔ

Next Article

¨ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *