Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δεκάδες κοινά αμυντικά σχέδια Τουρκίας-Ουκρανίας

No Comments Share:

Ουκρανία και Τουρκία διεξάγουν πάνω από 50 κοινά σχέδια στον στρατιωτικό και τεχνικό τομέα

O Ουκρανός πρέσβης στην Τουρκία Αντρέι Σιμπίγκα ανέφερε πως οι δύο χώρες διεξάγουν πάνω από 50 κοινά σχέδια στον στρατιωτικό-τεχνικό τομέα.

Ο Αντρέι Σιμπίγκ μιλώντας στο πρακτορείο Ukrinform, ανέφερε τα εξής :  Η στρατιωτικοτεχνική συνεργασία αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της στρατηγικής μας εταιρικής σχέσης στην πράξη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 50 κοινά σχέδια που βρίσκονται σε διάφορα στάδια. Τα πιο σημαντικά μεταξύ αυτών είναι η αγορά από την Τουρκία μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (ΜΕΑ) και η παράδοση από την κρατική εταιρία  İvçenko-Progress ουκρανικών κινητήρων για τα τουρκικής κατασκευής ΜΕΑ Ακιντζί.  

Ο Σιμπίγκα ανέφερε πως η στρατιωτική συνεργασία Άγκυρας και Κιέβου ¨δεν περιορίζεται μόνο στην αγορά και πώληση προϊόντων αλλά έφτασε στο επίπεδο της συμπαραγωγής και σχεδίασης. Εργαζόμαστε ώστε στο μέλλον να ενδυναμώσουμε την συνεργασία μας στην βιομηχανία κατασκευής αεροσκαφών και εργαζόμαστε με την Τουρκία, για να βρούμε μοντέλο συνεργασίας που θα καλύπτει τα συμφέροντα και των δύο πλευρών¨.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202002021041309939-ukrayna-ve-turkiye-askeri-teknik-alanda-50nin-uzerinde-proje-yurutuyor/

2/2/2010

Σχ : Προσέξτε, η Τουρκία αγοράζει S-400 από την Ρωσία και κινητήρες για τα στρατηγικής τάξης ΜΕΑ Ακιντζί από την Ουκρανία. 

Ενώ εμείς είμαστε δεδομένοι στους ατλαντικούς μας ¨προστάτες¨…

Previous Article

Διαμαρτυρόμενοι κατά του Λαγού : Στην Κύπρο ο στρατός μας έδωσε την απαραίτητη απάντηση σε έναν απερίσκεπτο,  που προσπάθησε να κατεβάσει τη σημαία μας¨…

Next Article

Ρωσικό αεροπορικό χτύπημα σε τζαμί στην υπό τουρκική κατοχή συριακή πόλη Ελ Μπαπ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *