Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας-Αγγλίας….

No Comments Share:

Κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας Αγγλίας στην Ανατολική Μεσόγειο
Το υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε το Σάββατο πως Τουρκία και Αγγλία πραγματοποίησαν κοινές ναυτικές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
“Το βρετανικό πλοίο HMS ARGYL και η Τουρκική φρεγάτα TCG GIRESUN, πραγματοποίησαν θαλάσσια εκπαίδευση στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ανατολική Μεσόγειο” ανακοίνωσε το υπουργείο.

Οι ασκήσεις έρχονται σε μια εποχή αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Τουρκίας και πολλών άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, της Γαλλίας, της Ελλάδας και της Κύπρου για μια σειρά θεμάτων, όπως η σύγκρουση στη Λιβύη, οι ανταγωνιστικές διεκδικήσεις για τα δικαιώματα εξερεύνησης υδρογονανθράκων και οι τουρκικές ναυτικές φιλοδοξίες.

Οι ναυτικές δυνάμεις της Αιγύπτου, της Γαλλίας και των ΗΠΑ πραγματοποίησαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το ελληνικό ναυτικό στη Μεσόγειο στα τέλη Ιουλίου, καθώς οι εντάσεις με την Τουρκία αυξάνονται στην περιοχή.

 

ahvalnews.com  13/9/2020

Σχ : Το αστείο είναι ότι ένα από τα επιχειρήματα υπέρ του Βrexit που χρησιμοποιούσε ο Τζόνσον, ήταν η πιθανή είσοδος της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση…

Previous Article

Μητσοτάκης: Εξετάζεται (….) η υποχρεωτική στράτευση στα 18

Next Article

Μάζεψε τα ¨μπουγαλάκια¨ του κι επέστρεψε στην Αττάλεια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *