Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ¨ !

No Comments Share:

Τουρκμένος διοικητής : Πυροβολήσαμε και τους δύο πιλότους

241120151615425482340_2

Ο ανταποκριτής του DHA συναντήθηκε στην τουρκμενική περιοχή της Συρίας με τον Τουρκμένο υποδιοικητή μεραρχίας Τσελίκ Αλπασλάν που δήλωσε πως ¨Και τους δύο πιλότους τους πυροβολήσαμε την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο¨.

Μια ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων πήγαν μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε από την νομαρχία του Χατάι, ερεύνησαν την θερμή περιοχή και συναντήθηκαν με στρατιωτικούς των Τουρκμένων.  Επισκέφτηκαν την πόλη με σκηνές που έχει στηθεί εκεί και έφτασαν μέχρι την περιοχή  όπου οι Τουρκμένοι συγκρούονται με τις δυνάμεις του Άσαντ. Οι Τουρκμένοι που συνάντησαν έκαναν το σήμα της νίκης σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους και για την ανακατάληψη του όρους Τουρκμέν.

Εκεί συναντήθηκαν και με τον υποδιοικητή της 2ης μεραρχίας Τουρκμένων τον Αλπασλάν Τσελίκ, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις. Ο Αλπασλάν Τσελίκ είπε πως οι ίδιοι σκότωσαν τους πιλότους πυροβολώντας τους την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο και είπε : ¨Βρήκαμε τους Ρώσους πιλότους νεκρούς. Σκοτώθηκαν από πυρά που δέχτηκαν την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο. Τα πτώματα τους μεταφέρονται τώρα από το απέναντι βουνό προς τα εδώ. Οι ταυτότητες τους θα είναι πάνω τους. ¨
………………

DHA  24/11/2015

Previous Article

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ 17 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ !

Next Article

ΟΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *