Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

ekran_resmi_2015-11-24_22.18.02

Μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους το Κομμουνιστικό Κόμμα δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία λέει στον Νταβούτογλου πως ¨Η μεγαλύτερη απειλή είστε εσείς¨.

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε αναφέρει τα εξης :

Δεν θα υιοθετήσουμε καμία προσέγγιση η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα κάποιας χώρας. Αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι πρόκειται για διεθνές δικαίωμά μας και εθνικό μας καθήκον να λαμβάνουμε μέτρα εναντίον καθενός που παραβιάζει τα σύνορά μας στη γη και τον αέρα, παρά τις πολλές προειδοποιήσεις μας

Αχμέτ Νταβούτογλου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ : ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αυτή την χώρα την κυβερνά μια αλογάριαστη, ανόητη και ανήθικη συμμορία. Αυτό είναι που φανερώθηκε πάλι σήμερα.
Τα νότια σύνορα της Τουρκίας είναι διάτρητα. Από εκεί περνάνε οι συμμορίες της ISIS, οι ισλαμιστές της φρίκης, τα κομβόι πετρελαίου που χρηματοδοτούν την οικογένεια του Ερντογάν, οι στρατολογημένες στις πόλεις μας ομάδες τζιχαντιστών, τα εκρηκτικά που σκάνε στις πλατείες μας, αλλά και οι μανιακοί που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας… Και βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ¨Όποιος παραβιάσει τα εναέρια και χερσαία σύνορα μας…¨.


Όλα τα κρατικά όργανα μέχρι και οι έπαρχοι στην Τουρκία έχουν επιστρατευθεί για να μεγαλώσει ο πόλεμος και οι σφαγές στην γειτονική Συρία. Και βγαίνει ξεδιάντροπα ο πρωθυπουργός και λέει πως ¨Δεν έχουμε βλέψεις στο έδαφος καμίας χώρας¨.
Πραγματικά η χώρα μας βρίσκεται υπό μεγάλη απειλή. Η απειλή αυτή είναι ο συνασπισμός της οπισθοδρόμησης που θεωρεί ως εξωτερική πολιτική την μετατροπή ολόκληρης της Τουρκίας σε κηδεμόνα των ισλαμιστικών συμμοριών. Η μεγαλύτερη λοιπόν απειλή που έχουμε είναι ο συνασπισμός της ISIS, των Αράβων σεΐχηδων, της Αλ Κάιντα και πολλών υπηρεσιών πληροφοριών που έχουν γίνει συνέταιροι με το ΑΚΡ. Για αυτό ακριβώς δεν έχει καμιά σημασία αν το ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε ή όχι τα σύνορα.
……………..
Δεν έχει καμία σημασία αν ο κινούμενος με βάση τα δικά του συμφέροντα Πούτιν είναι ή όχι σωτήρας των λαών της περιοχής. Το σημαντικό είναι το δικαίωμα του συριακού λαού και της νόμιμης εκπροσώπησης του να προστατευτούνε από την ισλαμική τρομοκρατία. Το σημαντικό είναι το δικαίωμα που έχει ο λαός μας να γλιτώσει από τους κήρυκες του πολέμου και από τις αλογάριαστες συμμορίες.
………….
http://haber.sol.org.tr/turkiye/komunistlerden-davutogluna-yanit-en-buyuk-tehdit-sizsiniz-137279

Previous Article

TO ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *