Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ !

No Comments Share:

Ο Oργανισμός Kρατικών Eνισχύσεων της Τουρκίας ολοκλήρωσε τις κατασκευές γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ για ένα γυμνάσιο στην επαρχία Νταρ Ες Σαλάμ της ανατολικής Τανζανίας.

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA) δήλωσε ότι ο Τούρκος Πρέσβης στην Τανζανία Αλί Νταβούτογλου, ο συντονιστής της ΤΙΚΑ στη χώρα Χικμέτ Οζεντόγλου, μαζί με τον τοπικό νομοθέτη Μούσα Αζάν Ζουνγκού, το προσωπικό του σχολείου, τους μαθητές και τις οικογένειές τους, παρακολούθησαν την τελετή έναρξης λειτουργίας της εγκατάστασης στο γυμνάσιο Ταμπάζα.

Μιλώντας στην τελετή, ο Ζουνγκού ευχαρίστησε την Τουρκία για την υποστήριξή της, δηλώνοντας ότι οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Τανζανίας ενισχύονται κάθε μέρα. Επικαλέστηκε επίσης την TIKA για την παροχή ευκαιριών σε νέους που ασκούνται σε ένα τέτοιο σύγχρονο περιβάλλον.

Ένας φοιτητής του σχολείου, ο Μπαράκα Νικοσέφε, δήλωσε επίσης: “Ονειρεύομαι πάντα να γίνω επιτυχημένος παίκτης μπάσκετ. Με αυτό το γήπεδο, το όνειρό μου δεν φαίνεται να είναι απρόσιτο. Ευχαριστώ Τουρκία.”

16/1/19
Πηγή:Πρακτορείο Αναντολού

Σχ: Παρατηρούμε ότι παρά τα όποια προβλήματά της η Τουρκία διατηρεί πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων την επέκταση της επιρροής της μέσω του εκτουρκισμού  πληθυσμών έστω και αν έχουν μικρή έως ανύπαρκτη στρατηγική αξία γι αυτήν.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο έχει εγκαταλείψει τους ομογενείς αλλά έχει χάσει και προ πολλού τον έλεγχο στο εσωτερικό της και συγκεκριμένη στη Θράκη όπου η τουρκική παρουσία περιλαμβάνει πολύ σημαντικότερες δράσεις από ένα γήπεδο...

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΜΙΤ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ : ΜΕ ΦΩΦΗ ΜΕ ΣΑΔΙΚ ΚΑΙ ME ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *