Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TEIXOΣ ΣΤΑ ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

0 σχόλια Share:

Τείχος αντί συρμάτινου φράχτη σε 82 χλμ από τα σύνορα με την Συρία

041220151604377752394_2

Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή μπροστά από το Κάρκμαμις του νομου΄Γκαζιάντεπ και το Ελμπεγιλί του νομού Κίλις που συνορεύουν με περιοχές της Συρίας που είναι υπό τον έλεγχο της ISIS. Από την 100 χλμ συνοριακή γραμμή τα 82 θα κλείσουν με μπλοκ από μπετόν και θα γίνει έτσι τείχος. Συνεχίζεται η κατασκευή του τείχους το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο Μάιο. Όταν ολοκληρωθεί  το τείχος, την θέση του συρμάτινου φράχτη θα πάρει τείχος ένα μέτρο σύρμα και πάνω του 4 μέτρα από τείχος.

…………………….

Στην συνοριακή γραμμή ανάμεσα στο Γκαζιάντεπ και το Κίλις, οι δυνάμεις ασφαλείας συνεχώς περιπολούν με θωρακισμένα οχήματα. Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να προσεγγίσει τα σύνορα, ενώ με κιάλια και με θερμικές κάμερες συνεχώς παρατηρούν την συριακή πλευρά. Σε κομβικά σημεία έχουν τοποθετηθεί θωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό με τις κάνες στραμμένες στην συριακή πλευρά.
…………………..

…………………..

DHA  4/12/2015

Σχ : Το τείχος είναι μόνο για τους πρόσφυγες. Άλλωστε οι κατσαπλιάδες της ISIS μπαινοβγαίνουν κανονικά από τις συνοριακές πύλες…

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Next Article

16 ΕΤΩΝ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *