Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

0 σχόλια Share:

Διαμαρτυρία ¨όχι στον πόλεμο¨ στο Ταξίμ

Διοργανώνεται στο Ταξίμ διαμαρτυρία ¨όχι στον πόλεμο¨. Αναφέρεται πως στην διαμαρτυρία μετέχουν πολλοί σύλλογοι και πολίτες και ότι στην πλατεία Ταξίμ παρευρίσκονται χιλιάδες άτομα. Η διαμαρτυρία είχε μεγάλη διάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωση.

Από την άλλη ομάδα μελών του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SDP) διαμαρτυρήθηκαν για την αποδοχή από το κοινοβούλιο της σχετικής με την Συρία τροπολογίας.

Ομάδες των διαμαρτυρόμενων ομάδων στην πλατεία Ταξίμ άνοιξαν πανό που έγραφε ¨Να την χαίρεστε την τροπολογία, πολεμική κυβέρνηση δεν θέλουμε¨ και φώναξαν συνθήματα του τύπου ¨όχι στον πόλεμο¨ και ¨Δεν θέλουμε πόλεμο στην Συρία¨.

Μιλώντας εξ ονόματος της ομάδας ο πρόεδρος της νομαρχιακής του SDP Μπαρίς Σατιλμίς είπε πως ¨Πρέπει να γίνει γνωστό πως με αυτήν την παροχή αδείας η Τουρκία βαδίζει προς ένα περιφερειακό πόλεμο μετά μάτια κλειστά. Από τώρα και μετά υπεύθυνοι για όλα θα είναι αυτοί που στήριξαν την τροπολογία¨.

Μετά από την ανακοίνωση οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν καθιστική διαμαρτυρία, και αφού διαμαρτυρήθηκαν με σφυρίγματα και χειροκροτήματα για την αποδοχή της τροπολογίας και αργότερα διαλύθηκαν.

 Εφ. Χουριέτ 4/10/2012

Previous Article

Ἑλληνική ἀπάντηση στήν τουρκοπροξενική πρόκληση

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ : 3 ΝΕΚΡΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *