Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ…

0 σχόλια Share:

Συριακή πρόβα με 18 χιλιάδες στρατιώτες

 Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει στην Ιορδανία μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση με την συμμετοχή 15 χιλιάδων στρατιωτών από 18 χώρες. Ισραηλινή ιστοσελίδα έγραψε πως οι στρατιώτες θα παραμείνουν στην Ιορδανία και θα προετοιμαστούν για κατάληψη της Συρίας.

Η ιστοσελίδα “ynet” στο Ισραήλ, έγραψε πως την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η στρατιωτική άσκηση ¨Ανυπόμονο λιοντάρι¨ με την συμμετοχή 15 χιλιάδων στρατιωτών από 18 χώρες. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως οι στρατιώτες μετά την άσκηση θα παραμείνουν στην Ιορδανία και ότι θα κάνουν ετοιμασίες για μια ¨πιθανή κατάληψη της Συρίας¨. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που στηρίζει την είδηση της σε Δυτικές πηγές, μετά από την άσκηση που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, οι στρατιώτες από τις 18 χώρες θα παραμείνουν εγκατεστημένοι στην Ιορδανία.

Η άσκηση στην οποία μετέχουν Αγγλία, Μπαχρέιν, Καναδάς, Τσεχία, Λίβανος, Πακιστάν, Πολωνία, Κατάρ, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Υεμένη, θα περιλαμβάνει επίπεδα χερσαία, μεταφορών, και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στην άσκηση που γίνεται στην Ιορδανία το Ισραήλ δεν παίρνει μέρος. Αναφέρεται πως κόκκινη γραμμή του Ισραήλ αποτελεί η αποτροπή της αποστολής όπλων προς την Χεζμπολλάχ και ότι σε αυτό το θέμα είναι με το χέρι στην σκανδάλη.

………….

Νετγκαζέτε 29/5/2013

Σχ : Και ο πλέον ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη, χωρίς να μετέχει ο ίδιος, παρακολουθεί ικανοποιημένος τα τσιράκια του να χορεύουν στο σκοπό που τους ορίζει…

Previous Article

ΦΤΗΝΕΣ ΖΩΕΣ

Next Article

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Ή ΔΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!