Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ¨ΠΙΣΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ¨ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Πολύ σημαντικό έγγραφο κατασχέθηκε : Πως εκπαιδεύει η Τουρκία τους οπαδούς της τζιχάντ ;

Το λιβανικό κανάλι Ελ Μανάρ έφτασε σε έγγραφα που δείχνουν το πώς η Τουρκία εκπαιδεύει τους οπαδούς της Τζιχάντ που μάχονται στην Συρία.

Το τηλεοπτικό κανάλι Ελ Μανάρ που εκπέμπει στον Λίβανο και είναι γνωστό για την εγγύτητα του προς την Χεζμπολλάχ, έφτασε σε έγγραφα σχετικά με το πώς η Τουρκία εκπαιδεύει τα τρομοκρατικά στοιχεία που μάχονται στην Συρία.

Στην είδηση που μεταδόθηκε στο κανάλι από τον Νιντάλ Χαμαντέχ, αναφέρθηκε πως το συγκεκριμένο έγγραφο βρέθηκε πάνω σε έναν τραυματία μέλος του Μετώπου Νούσρα-παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Ο άνθρωπος αυτός που τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη, μεταφέρθηκε από την οικογένεια του στην Ευρώπη για θεραπεία.

Ο μαχητής αυτός που έδωσε τα έγγραφα στο Ελ Μανάρα, παρείχε εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις της Τουρκίας και του Μετώπου Νούσρα.

Ένας φορέας-κάλυψη

Σύμφωνα με τον τραυματία Σύριο, οι Τούρκοι αξιωματούχοι ίδρυσαν έναν φορέα κάλυψη με την ονομασία ¨Κέντρο Συλλόγων και Δημοκρατίας στην Συρία¨, στον οποίο τα μέλη του Μετώπου Νούσρα εκπαιδεύονται και εξοπλίζονται πριν να σταλούν στην Συρία.

Μεταξύ των εγγράφων υπάρχει και μια φόρμουλα η οποία διανέμεται από τους Τούρκους αξιωματούχους. Οι μαχητές συμπληρώνοντας την φόρμουλα εντοπίζεται το αν θα εκπαιδευτούν ή όχι στα όπλα σε ¨πολιτικά¨ στρατόπεδα και αν θα σχηματίσουν ή όχι κύτταρα πληροφοριών εντός της Συρίας. Ο τραυματισμένος μαχητής ανέφερε πως όλοι οι σύμβουλοι του παραπάνω ¨πολιτικού¨ φορέα είναι μέλη των Αδελφών Μουσουλμάνων της Συρίας και είναι αυτοί που είναι επικεφαλής στο Μέτωπο Νούσρα.

Ο μαχητής είπε πως ένα άτομο μπορεί να συμπληρώσει περισσότερες από μία φόρμες και ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση και για άλλον. Ένας άλλος εντυπωσιακός ισχυρισμός που αναφέρθηκε από τον μαχητή είναι ότι εάν κάποιος διασφαλίσει αιτήσεις από άλλα 60 άτομα, τότε παίρνει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων από Τούρκους αξιωματούχους.

Τα χρήματα έρχονται από Σαουδική Αραβία και Κατάρ

Ο τραυματίας μαχητής είπε πως οι αιτήσεις αυτές διανέμονται από την Τουρκία, ενώ και το σύνολο της εκπαίδευσης στα όπλα γίνεται επίσης από την Τουρκία.

Ο μαχητής ανέφερε πως Σαουδική Αραβία και το Κατάρ χρηματοδοτεί αυτήν την οργάνωση παραβάν ¨Κέντρο Συλλόγων και Δημοκρατίας στην Συρία¨, ενώ έξτρα χρήματα είπε πως έρχονται από Γαλλία, ΗΠΑ και Γερμανία.

………………

Haber.sol.org  10/3/2013

Previous Article

ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Next Article

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

consequat. id Donec neque. leo massa venenatis risus sem,