Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΠ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ¨

No Comments Share:

O Άσαντ τα φόρτωσε στο ΑΚΠ : ¨Η κυβέρνηση του ΑΚΠ έχει άμεσο ρόλο στην δολοφονία του λαού της Συρίας¨

 Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΑΚΠ για τα τεκταινόμενα στην Συρία. Ο Άσαντ μιλώντας στο διεθνές ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Nassim, ανέφερε πως η κυβέρνηση του ΑΚΠ παίζει άμεσο ρόλο στην κλιμάκωση της αναταραχής στην χώρα του και στην ¨δολοφονία¨ του συριακού λαού.

Σύμφωνα με αυτά που μεταδίδει το πρακτορείο Fars, o Aσαντ ανέφερε πως δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της Συρίας με τον λαό της Τουρκίας, και είπε ότι ¨Ο τουρκικός λαός από την πρώτη μέρα στήριξε την Συρία, και ποτέ δεν εξήλθε από αυτή τη σωστή στάση, παρά τις μεγάλες δαπάνες που καταβάλλονται στα ΜΜΕ για αντισυριακή καμπάνια¨.

Ο Άσαντ στη δήλωση του είπε πως η κυβέρνηση του ΑΚΠ με την στήριξη και τη βοήθεια που παράσχει στους αντιπολιτευόμενους, παίζει απευθείας ρόλο στην δολοφονία του συριακού λαού.

¨Τουρκία , η αστυνομία της Δύσης¨

Ο Αλή Χαϊντάρ-πρόεδρος του Εθνικού Διαλόγου Συρίας, σε δήλωση του στην εφημερίδα Ελ Μόνιτορ, ανέφερε πως το σχέδιο της Δύσης για την Συρία σχετίζεται με τον ρόλο που παίζει εδώ η Τουρκία, η οποία έχει γίνει η αστυνομία της Δύσης.

 Haber.sol.org  22/1/2013

Previous Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Next Article

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *