Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ…

2 Comments Share:

Κατηγορία λεηλασίας προς την Τουρκία

 Σε επιστολή που έστειλε το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας προς τον Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αναφέρεται πως ¨Πάνω από 1000 βιομηχανίες στο Χαλέπι λεηλατήθηκαν και τα κλαπέντα περιουσιακά στοιχεία μεταφέρθηκαν στην Τουρκία εν γνώσει και συνεργεία της τουρκικής κυβέρνησης¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Πρόκειται για μια πράξη τόσο πειρατική όσο και παράνομη. Πρόκειται για πράξη που στοχοποιεί τα μέσα συντήρησης του συριακού λαού¨.

Το Συριακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως πρόκειται για πράξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, και καλεί την Τουρκία να επιστρέψει τα λεηλατηθέντα στους νόμιμους κατόχους και να αποζημιώσει αυτούς που υπέστησαν ζημίες σε αυτά τα περιστατικά.

Ο πρόεδρος των Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Συρίας Φαρίς Σιχαμπί σε επιστολή του που έστειλε την Τρίτη προς το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας ανέφερε πως οι ένοπλες ομάδες έκλεψαν από το Χαλέπι γερανούς, οχήματα, μηχανήματα, εξοπλισμό και πρώτες ύλες. Ο Σιχαμπί έγραφε πως τα κλαπέντα περιουσιακά στοιχεία μεταφέρθηκαν στην Τουρκία μέσω των συνοριακών εισόδων που ελέγχονται από τις ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης.

Εφ. Χουριέτ 10/1/2013

Previous Article

ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ….

Next Article

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *