Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WSJ

No Comments Share:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WSJ

«Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τις ειδήσεις που βασίζονται σε ανώνυμες πηγές» είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ

Συνεχίζονται οι διεθνείς αντιδράσεις σχετικά με την κρίση αεροσκάφους μεταξύ Τουρκίας και Συρίας.

«Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τις ειδήσεις που βασίζονται σε ανώνυμες πηγές» είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, αξιολογώντας τον ισχυρισμό της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταδίκασαν για μια ακόμη φορά την επίθεση και επανέλαβαν την σθεναρή τους στήριξη στην Τουρκία.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, στην καθημερινή συνέντευξη απάντησε σε ερωτήσεις για τον ισχυρισμό «ότι το τουρκικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στο συριακό εναέριο χώρο» που δημοσίευσε η Wall Street Journal.

«Ο Πρέσβης της Αμερικής στην Άγκυρα μιλώντας σχετικά με το θέμα, είπε πως ¨δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω, άλλωστε ξέρετε την ισχυρή στήριξη που παρέχουμε στη σύμμαχο μας Τουρκία. Καταδικάζουμε έντονα αυτό το περιστατικό.¨

Το θέμα απασχόλησε και την ατζέντα του Γενικός Γραμματέα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

Ο Ράσμουσεν απαντώντας ερώτηση σχετικά με την είδηση που προκάλεσε αντιδράσεις είπε ότι «δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε ειδήσεις που βασίζονται σε ανώνυμες πηγές».

Σχολιάζοντας και την στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορα της Τουρκία με τη Συρία, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ σημείωσε τα παρακάτω:

«Θεωρώ φυσιολογικά τα βήματα που έκανε η Τουρκία μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους της και τα μέτρα που λαμβάνει για την προστασία των ανθρώπων και των εδαφών της».

TRT- 3/7/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *