Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

No Comments Share:

 

H εντολή δόθηκε, ο στρατός έτοιμος

Μετά από τις επιχειρήσεις Ασπίδα Ευφράτη και Κλάδος Ελαίας, με την δήλωση Ερντογάν πως ¨Μια νύχτα μπορεί να έρθουμε ξαφνικά¨ άρχισε και η αντίστροφή μέτρηση για την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη. Η επιχείρηση θα αρχίσει από την περιοχή της Ασπίδας Ευφράτη. Οι στρατιώτες θα μπούνε από τις περιοχές Σατζού Τσαγί και Σούριγιε Εσμεσί και θα σκουπίσουν τους τρομοκράτες. Ο πρώτος στόχος είναι το κέντρο του Μένμπιτς και η απελευθέρωση της περιοχής ανάμεσα στο Σατζού Τσαγί και τον Ευφράτη. Αργότερα θα χαραχθεί η στρατηγική για τα ανατολικά του Ευφράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις οποίες έφτασε η Γενί Σαφάκ, η επιχείρηση θα αρχίσει από την περιοχή της Ασπίδας Ευφράτη και θα είναι μια επιχείρηση διεύρυνσης.

Μετά από τις επιχειρήσεις Ασπίδα Ευφράτη και Κλάδος Ελαίας, οι ΤΕΔ ολοκλήρωσαν τις ετοιμασίες για μια δυνητική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη και  θα αρχίσουν μια επιχείρηση εκκαθάρισης του Μένμπιτς από τρομοκράτες και διεύρυνσης της περιοχής όπου επιχειρούμε.  Η Τουρκία μαζί με την Αμερική που ξεπέρασε την περίοδο των 90 ημερών, θα προχωρήσει στα πλαίσια του οδικού χάρτη για το Μένμπιτς. Σε πρώτο στάδιο αφού με περιπολίες βεβαιωθεί η εκκένωση της περιοχής, θα γίνει εκεί μεταφορά στρατιωτών.

…………………..

H διεύρυνση προς το Μένμπιτς και η επιχείρηση εκκαθάρισης, θα γίνει στα πλαίσια συμφωνίας με τις ΗΠΑ ως συνέχεια των περιπολιών.

…………………

 https://www.yenisafak.com/dunya/bir-geceansizin-3401984

14/10/2018

Previous Article

H AP Moller-Maersk Group ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΣΟΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *