Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ¨ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΟΥΡΑΤ¨ !!

0 σχόλια Share:

Ρεζιλίκι της Ασπίδας  Ευφράτη: Ο διοικητής των δυνάμεων που στήριζαν το ΑΚΡ και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) φάνηκε πως ήταν πράκτορας της Συρίας

Τους στήριξαν στο Χαλέπι… Είχε θέση ευθύνης στην επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, υψηλόβαθμοι τον αγκάλιασαν… Είχε διαλόγους με τον νομάρχη του Άντεπ, με διοικητές των TSK και με αξιωματούχους του ΑΚΡ…  Ταυτόχρονα τότε βρισκόταν σε αποστολή σε συνεννόηση με τον συριακό στρατό και στο τέλος μαζί με δεκάδες άλλους μαχητές επέστρεψαν στον συριακό στρατό.

60 περίπου μαχητές του ÖSO, που η Τουρκία του είχε εκπαιδεύσει και εξοπλίσει στα πλαίσια της επιχείρησης Ασπίδα Ευφράτη, πέρασαν στην άλλη πλευρά και εντάχθηκαν στις Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις (DSG) και στον στρατό της Συρίας.

Μεταξύ αυτών που έφυγαν είναι και ο Εμπού Χαγίρ-αξιωματικός της ταξιαρχίας Σουλτάνου Μουράτ. Φάνηκε πως ο Εμπού Χαγίρ ήταν ένας πράκτορας της υπηρεσίας Πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας, την ώρα που ήταν ένας από τους διοικητές της υποστηριζόμενης από ΗΠΑ και Τουρκία ταξιαρχίας Σουλτάνου Μουράτ.

……………..
Σύμφωνα με πηγές της αντιπολίτευσης ο Εμπού Χαγίρ ήταν σε επικοινωνία με τον νομάρχη του Γκαζιάντεπ, με αξιωματικούς των TSK και με αξιωματούχους του ΑΚΡ.

………………..
Μεταξύ αυτών που εντάχθηκαν στον στρατό της Συρίας είναι και ο Ελί Ρεσλέν- πρώην διοικητής της ταξιαρχίας Αλπαρσλάν

http://sendika46.org/2017/06/firat-kalkani-rezaleti-akp-tsk-destekli-gruplarin-komutani-suriye-ajani-cikti/

10/6/2017

 

Previous Article

10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ !

Next Article

¨ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ¨ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

efficitur. eget Phasellus Sed libero Curabitur