Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ

0 σχόλια Share:

Η ISIS πήρε τα όπλα που είχαν δώσει οι ΗΠΑ στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό

isid-abd-nin-oso-ya-verdigi-silahlari-ele-gecirdi-188777-5

Σε σύρραξη μεταξύ της ISIS και της Ταξιαρχίας Χαμζά που υπάγεται στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (συνδέεται με τις ΗΠΑ), τα περισσότερα από τα όπλα που είχαν δοθεί από τις ΗΠΑ, κατέληξαν στα χέρια της ISIS.  Μεταξύ των όπλων που άλλαξαν χέρια υπάρχουν βαριά όπλα και πολυβόλα. Στον περίγυρο της πόλης Τσομπάνμπει όπου μαίνονται οι συγκρούσεις ανάμεσα στον στηριζόμενο από την Τουρκία Ελεύθερο Συριακό Στρατό από την μια και την ISIS από την άλλη, η ISIS επιτέθηκε με βαριά όπλα και κατέλαβε 5 χωριά που βρισκόταν στον έλεγχο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. ‘Έτσι τα όπλα που είχαν δώσει οι ΗΠΑ στην ταξιαρχία Χαμζά πέρασαν στα χέρια της ISIS.

Tην ώρα που συνεχίζεται το 3ο στάδιο της επιχείρησης Ασπίδα Ευφράτη που άρχισε η Τουρκία, θέσεις της ISIS που βρίσκονταν στα νότια, ανατολικά και δυτικά του Τσομπάνμπει, βομβαρδίστηκαν με αεροσκάφη και πυροβολικό.

……………….

……………….

http://www.birgun.net/haber-detay/isid-abd-nin-oso-ya-verdigi-silahlari-ele-gecirdi-129071.html

23/9/2016

Σχ : Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς ποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος άνθρωπος πιστεύει πως Τουρκία και ΗΠΑ μάχονται την ISIS αλλά η οργάνωση ακόμη αντιστέκεται ; Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν πως Τουρκία και ΗΠΑ, μαζί φυσικά με Συρία , Ρωσία και Χεζμπολλάχ μάχονται κατά της ISIS αλλά παρόλα αυτά αυτή αντιστέκεται ; Μόνο με κάποιο σοβαρό σύνδρομο στον εγκέφαλο μπορείς να το πιστέψεις αυτό. Είναι πασιφανές πως Τουρκία και ΗΠΑ ενισχύουν με πολλούς τρόπους τους υπανθρώπους της ISIS. Εκεί έγκειται και η τεράστια ευθύνη που έχουν και οι ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες αν και έχουν υποστεί τρομοκρατικές επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς στις πόλεις τους, δεν τολμούνε να αρθρώσουν ούτε ¨κιχ¨ κατά των USA αφεντικών για την κατασταση αυτή…   

Previous Article

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤOY ΕΚΔΡΟΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΕΟΤΔΘ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ BTTDD (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *