Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΑΝΤ

No Comments Share:

Άσαντ : Διαπραγμάτευση με επιτροπές προδοτών που συστήνονται υπό την επήρεια των Σαουδαράβων και της Τουρκίας δεν είναι αποδεκτή

esad_4

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ δήλωσε πως ¨Ο πόλεμος σε βάρος της Συρίας κατέστη διεθνές θέμα. Ο Ερντογάν και η Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να επεμβαίνουν κατά το δοκούν.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ χρησιμοποίησε την φράση ¨Αυτή τη στιγμή και στο μέλλον η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Οποιαδήποτε μεταβατική περίοδος θα πρέπει να είναι συνταγματική¨.

Οι δηλώσεις του Άσαντ ήταν ως εξής :

¨Από τον καιρό της κατοχής του Ιράκ ζητούσαν από εμάς ένα σεκταριστικό σύνταγμα.

Ακόμη και τώρα μας ζητάνε ένα σύνταγμα βασισμένο σε δόγματα. Με αυτό τον τρόπο η Συρία θα διασπαστεί με βάση τις διασυνδέσεις με τις εξωτερικές χώρες. Αυτό επιζητούνε !

Προτεραιότητα μας είναι ο αντιτρομοκρατικός αγώνας. Το θέμα δεν είναι όπως λένε  ¨ανάμεσα την κυβέρνηση της Δαμασκού και στην αντιπολίτευση¨ αλλά ανάμεσα στην Συρία και τους τρομοκράτες.

Βλέπετε πότε άρχισαν να μιλάνε για εκεχειρία ; ¨όταν άρχισαν να ηττώνται οι τρομοκράτες.

Μέσα σε μια εβδομάδα θέλανε εκεχειρία. Ποιος θα συνομιλήσει με τρομοκράτες ;

Δύο χρόνια τώρα ο Ερντογάν θέλει στρατιωτική επέμβαση. Το ίδιο και η οικογένεια των Σαούντ.

Ο πόλεμος σε βάρος της Συρίας κατέστη διεθνές θέμα. Ο Ερντογάν και η Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να επεμβαίνουν κατά το δοκούν

Διαφορετικά θα είχαν μπει προ καιρού. Το θέμα είναι μεγάλο και αφορά από Κίνα και Ν. Ρωσία μέχρι την Ουκρανία.

Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες.

Διαπραγμάτευση με επιτροπές προδοτών που συστήνονται υπό την επήρεια των Σαουδαράβων και της Τουρκίας δεν είναι αποδεκτή

Δεν μιλάμε για το συριακό σύνταγμα με επιτροπή καθορισθείσα από την Σαουδική Αραβία, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε για το σαουδαραβικό σύνταγμα και τις εκεί παραβιάσεις δικαιωμάτων.

………………

Εάν υπήρχαν διαιρέσεις και διενέξεις ανάμεσα στους Σύριους, η Συρία θα έπεφτε από τους πρώτους μήνες.  Φυσικά και είναι σημαντικοί οι φίλοι της Συρίας αλλά δεν είναι η εναλλακτική του συριακού λαού. Αυτός ο οποίος στέκεται όρθιος είναι ο συριακός λαός και ο συριακός στρατός¨.

http://haber.sol.org.tr/dunya/esad-suudilerin-veya-turkiyenin-etkisi-ile-olusturulan-hain-heyetlerle-muzakere-kabul-edilemez

15/2/2016

Previous Article

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΚΟΥΦΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

¨ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ¨ ΧΕΡΣΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΤΖΟΥΤΖΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *