Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ…

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 18-11-2011

Η μεγαλύτερη ομάδα της συριακής αντιπολίτευσης οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί δηλώνουν : Μια πιθανή επέμβαση στη Συρία πρέπει να την αναλάβει η Τουρκία.

Η μεγαλύτερη ομάδα της συριακής αντιπολίτευσης, η οργάνωση των Μουσουλμάνων Αδελφών ανακοίνωσε πως χάριν της επίλυσης της εσωτερικής αναταραχής στην Συρία θα στήριζαν μια επέμβαση που αντί για τις Δυτικές χώρες θα γινόταν από την Τουρκία.

Κατά την συνέντευξη τύπου που έδωσε η Πλατφόρμα Αλληλεγγύης με τον Συριακό λαό στο ξενοδοχείο Ρεσαντιέ στην Κωνσταντινούπολη, μετείχαν ο πρόεδρος της οργάνωσης Μουσουλμάνων Αδελφών Ριγιάντ Σουκφά και ο το μέλος του Εθνικού Εκτελεστικού Συμβουλίου Φαρούκ Ταϊφούρ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Τουρκία και την Ιορδανία.

Ο Σουκφά ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Τουρκία και την Ιορδανία που άνοιξαν την αγκαλιά τους για τους πρόσφυγες, ανέφερε πως αυτά που γίνονται σήμερα στην Συρία δεν είναι κάτι το καινούριο αλλά ότι αυτά γίνονταν επί χρόνια, και ανέφερε ως παραδείγματα τις σφαγές που έγιναν κατά τη δεκαετία του 1980 στην Χάμα και στο Χαλέπι. Ο Σουκφά ανέφερε πως η αντίδραση της παγκόσμιας κοινής γνώμης δεν είναι επαρκής απέναντι σε αυτά τα γεγονότα της Συρίας και είπε ότι οι κύκλοι που εξηγέρθησαν με την δολοφονία του Λίβυου ηγέτη Καντάφι, παραμένουν άφωνοι τη ώρα που χιλιάδες άτομα σκοτώνονται στην Συρία. Ο Σουκφά ανέφερε πως η Τουρκία στην περιοχή εκπροσωπεί την δημοκρατία και είπε πως στόχος του είναι η ίδρυση μιας εξολοκλήρου πολιτικής κυβέρνησης πάνω στην βάση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας.

…………………

Ο Ριγιάντ Σουκφά ανέφερε πως σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία μια εξωτερική επέμβαση ο λαός της Συρίας θα δεχόταν μια επέμβαση από την Τουρκία και όχι από την Δύση.

………….

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το Ιράν επεμβαίνει η όχι στα γεγονότα της Συρίας ανέφερε πως ¨Δυστυχώς κάποια στοιχεία από το Ιράν, την Χεζμπολλάχ και το Ιράκ, στηρίζουν το καταπιεστικό καθεστώς της Συρίας. Το Ιράν διασφαλίζει τεχνική και έμψυχη υποστήριξη στο καθεστώς της Συρίας. Και η Χεζμπολλάχ το ίδιο¨.

 

Previous Article

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΑΣΚΑΛΕ !

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *