Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOYΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ !

No Comments Share:

T.Ε.Δ. : Τα αεροσκάφη μας παρενοχλήθηκαν 12 φορές

images

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε πως χτες 5 αεροσκάφη F-16 ενώ πετούσαν πάνω από τον νομό Χατάι, παρενοχλήθηκαν 12 φορές και για συνολικό διάστημα 10 λεπτών και 53 δευτερολέπτων από αντιπυραυλικά συστήματα SA-2, SA-5 και SA-17 που είναι εγκατεστημένα στην Συρία. 

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου αναφέρει τα εξής : 6 αεροσκάφη μας F-16 που εκτελούσαν περιπολία στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, όταν συνολικά 4 συριακά αεροσκάφη και ελικόπτερα προσέγγισαν τα σύνορα μας νότια των περιοχών Γιαγιλανταγί και Τζιλβεγκιοζού του νομού Χατάι, τα αεροσκάφη μας κατευθύνθηκαν στην περιοχή, αλλά τα εν λόγω συριακά εναέρια οχήματα σε απόσταση 1,6-2,7 μιλίων από τα σύνορα μας, γύρισαν πίσω και αποχώρησαν από την περιοχή. Κατά την διάρκεια αυτής της αποστολής, 5 αεροσκάφη μας F-16 ενώ πετούσαν πάνω από τον νομό Χατάι, παρενοχλήθηκαν 12 φορές και για συνολικό διάστημα 10 λεπτών και 53 δευτερολέπτων από αντιπυραυλικά συστήματα SA-2, SA-5 και SA-17 που είναι εγκατεστημένα στην Συρία¨.

DHA 25/3/2014

Σχ : Οι Σύριοι τους παρενόχλησαν λέει…. Αυτοί που εξοπλίζουν κάθε κατσαπλιά που φτάνει εκεί και βαφτίζεται ¨συριακή αντιπολίτευση¨ είναι οι σωστοί ; 

Previous Article

ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ

Next Article

OΜΙΛΙΑ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *