Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το SU-35 στο τραπέζι….

No Comments Share:

Το SU-35 στο τραπέζ

Η Τουρκία που αποβλήθηκε από το πρόγραμμα F-35, άρχισε να αξιολογεί την πρόταση που ήρθε από την ρωσική εταιρεία Rosoboronexport σχετικά με τα αεροσκάφη SU-35. Η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας (SSB) της Προεδρίας της Δημοκρατίας ζήτησε την άποψη των αρμόδιων φορέων, με πρώτη την Πολεμική Αεροπορία σχετικά με τα SU-35. Αν οι φορείς αυτοί πουν “Ναι”, τότε η SSB θα αρχίσει επίσημα τις συζητήσεις με τους Ρώσους.
……..
Η Ρωσία σε συζητήσεις που είχε με την Τουρκία (που αντιμετωπίζει το εμπάργκο από τις ΗΠΑ) σχετικά με την αμυντική συνεργασία, εδώ και κάποιο διάστημα πρότεινε την πώληση του αεροσκάφους SU-35. Τελευταία ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας Γιούρι Μπορίσοφ, είχε δηλώσει πως στην Τουρκία η οποία δεν έκανε βήμα πίσω στο θέμα των S-400, θα μπορούσαν να πουληθούν και πολεμικά αεροσκάφη.
Η Τουρκία στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών της για αεροσκάφος νέας γενιάς, έχει εστιάσει στο να ενδυναμώσει τη γραμμή συντήρησης των ήδη υπαρχόντων πολεμικών αεροσκαφών ώστε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους για πιο μακρύ χρονικό διάστημα, να επιταχύνει τη διαδικασία για την παραγωγή του Εθνικού πολεμικού αεροσκάφους TFX, να διασφαλίσει τη συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα φίλων και συμμαχικών χωρών, ενώ σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών έχει ερευνήσει εναλλακτικές από Ρωσία Κίνα και Πακιστάν.
……..

https://www.yenisafak.com/gundem/ve-su-35-masada-3501681

10/8/2019

Previous Article

Welcome to Turkey-25 άτομα συνελήφθησαν εντός λίγων ημερών σε ένα αεροδρόμιο, λόγω των αναρτήσεων τους…

Next Article

Εκδήλωση για τις προοπτικές συνεργασίας Τουρκίας-Κίνας στην αμυντική βιομηχανία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *