Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ SU-57 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

0 σχόλια Share:

 

Aέρας ¨Πούτιν¨ στην εφ. Γενι Σαφάκ: Εάν οι ΗΠΑ δεν μας δώσουν F-35 θα πάρουμε από την Ρωσία Su-57

Μετά από την πιθανότητα οι ΗΠΑ να εφαρμόσει εμπάργκο στην παραγγελία των 100 F-35, άρχισε να συζητείται πως η Τουρκία μπορεί να στραφεί στα ρωσικής κατασκευής SU-57.

Ενώ αναμενόταν η πρώτη παράδοση των F-35 να γίνει τον Ιούνιο, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, ανέφερε πως ενδεχομένως θα εφαρμοστούνε κυρώσεις στην Τουρκία που ετοιμάζεται να αγοράσει από την Ρωσία το πυραυλικό σύστημα S-400, εστιάζοντας στο ότι ενδεχομένως θα προκληθούν θέματα στον πρόγραμμα πολεμικού αεροσκάφους που ¨τρέχουν¨ η Άγκυρα με την Τουρκία.  Εντέλει ψηφίστηκε στην βουλή των αντιπροσώπων νόμος που συνδέει την πώληση όπλων στην Τουρκία με μα ειδική διαδικασία.

………………….

Σύμφωνα με το κείμενο των Κιγμέτ Σεζέρ και Αχμέτ Φατίχ στην φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ, η Τουρκία δεν θα αλλάξει γνώμη για την παράδοση των αεροσκαφών που προσμένει τον Ιούνιο. Αλλά έχει αρχίσει ήδη να συζητείται η επιλογή των Su-57

Στην είδηση αναφέρεται πως ένα από τα χαρτιά που έχει η Τουρκία ενάντια στην κίνηση των Αμερικανών με τα F-35, είναι και τα βήματα που θα αυξήσουν την συνεργασία με την Ρωσία. Αναφέρουν : Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ επιμείνουν σε αυτήν την πλήρως παράνομη στάση, αναφέρεται πως η Τουρκία θα μπορούσε να στραφεί στα προβαλλόμενα ως αντίστοιχα των F-35, στα ρωσικά SU-57(Τ-50). Το υπό ανάπτυξη στην Ρωσία Sukhoi SU-57, έχει σχεδόν το μισό κόστος του F-35. Μάλιστα αναφέρεται πως θα μπορούσαν σε πρώτο στάδιο να αγοραστούν κάποια SU-35 και μετά να ακολουθήσουν τα SU-57.

Μάλιστα στην είδηση αναφέρεται πως πηγή που μίλησε στην εφημερίδα ανέφερε πως μια πιθανή συμφωνία για τα Σουκόι με την Ρωσία που θα περιλάμβανε ¨λογισμικό¨ και ¨μεταφορά τεχνολογίας¨  θα αποτελούσε μια σημαντική συμβολή στο σχέδιο για το εθνικό αεροσκάφος της Τουρκίας (σχέδιο TFX) και πρόσθεσε: ¨ Την ώρα που οι απειλές και τα εμπάργκο υποχρεώνουν την Τουρκία σε αλλαγή άξονα και συστημάτων, οι εθνικές εργασίες επιταχύνονται ακόμη περισσότερο, ενώ απέναντι στην απειλή των ΗΠΑ σχετικά με τα F-35, υπάρχουν πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων και ο εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων αεροσκαφών¨.

Putin’in ‘gazı’, Yenişafak’ta adresini buldu: ABD F-35 vermezse Rusya’dan SU-57 alırız

27/5/2018

Previous Article

Η ΜΠΙΡΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut sit neque. quis, consequat. non odio id libero. sed