Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρώτα προκάλεσαν εμφύλιο και από την άλλη στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια…

No Comments Share:

Τουρκική ΜΚΟ στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Συρία

Μια τουρκική ΜΚΟ έστειλε την Τετάρτη τρία φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευάλωτα άτομα στην Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, όπου εκατομμύρια χρειάζονται βοήθεια λόγω εσωτερικών συγκρούσεων στη χώρα.

Ο Osman Gerem, επικεφαλής της Πλατφόρμας Ανθρωπιστικής Βοήθειας Sanliurfa, δήλωσε ότι για σχεδόν μια δεκαετία η πλατφόρμα προσπαθεί να παραδώσει βοήθεια σε άτομα που ήταν πρόσφυγες και θύματα λόγω του πολέμου στη Συρία.

«Σε όλη την ιστορία, στεκόμασταν πάντα με τα θύματα και καταπιεζόμαστε ως έθνος. Η αρετή και η γενναιοδωρία που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας για άλλη μια φορά θα είναι μια ευλογία και χαρά στις καρδιές των αδελφών και των αδελφών μας. ”

Είπε επίσης: «Ας συμπράξουμε με ανθρώπους που πρέπει να ζουν σε εκείνες τις περιοχές όπου δεν υπάρχει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα αυτές τις καλοκαιρινές μέρες. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την βοήθειά μας με το να σκεφτούμε πώς αγωνίζονται για τη ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά εκείνους που συνέβαλαν στην αποχώρηση των φιλανθρωπικών μας φορτηγών. ”

……….

Yenisafak  08/07/2020

Σχ: Να τέτοια βλέπουμε και συγκινούμαστε…

Μπορεί να υποστηρίζουν τους κεφαλοκόπτες ισλαμιστές, μπορεί να εξάγουν τρομοκράτες από την Ιντλίμπ στην Λιβύη, μπορεί να κόβουν το νερό σε 500.000 κόσμο στην Βόρεια Συρία…. ΑΛΛΑ στέλνουν μερικές πάνες και τρόφιμα χαλάλ στις περιοχές που ελέγχει ο στρατός τους…. ¨Φυτίλωσαν¨ και συντηρούν όσο μπορούν τον εμφύλιο στην Συρία και μετά στέλνουν και ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα του πολέμου…

Previous Article

Συνέντευξη του καθηγητή Νίκου Μιχαηλίδη για τα ελληνοτουρκικά

Next Article

Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν : Να ανοίξουν τα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *