Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έρανος σε σχολεία της Κωνσταντινούπολης για την Ιντλίμπ…

No Comments Share:

Πίεση σε παιδιά για το θέμα της Ιντλίμπ : Tο κράτος μαζεύει χρήματα στα σχολεία

Το τουρκικό κράτος από τη μία μεριά με την απειλή των όπλων βάζει σε λεωφορεία τους μετανάστες από τη Συρία και τους συσσωρεύει στα σύνορα της Ελλάδας και από την άλλη μαζεύει χρήματα σε σχολεία υπό την επωνυμία “Βοήθεια για τους μετανάστες από την Ιντλίμπ”.
Σε πολλά δημοτικά και γυμνάσια που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη έγινε γνωστό πως έφτασε έγγραφο της διεύθυνσης Εθνικής Παιδείας με βάση το οποίο συγκεντρώθηκαν χρήματα για την Ιντλίμπ.
Το τουρκικό κράτος που συνεχίζει σε κάθε πεδίο να χρησιμοποιεί τους μετανάστες από τη Συρία, ενώ προβάλλει τον ισχυρισμό πως “στα σύνορά μας από την μεριά της Ιντλίμπ έχουν συσσωρευτεί ένα εκατομμύριο πρόσφυγες”,  μεγάλες οικογένειες συμμοριτών από την Iντλίμπ, στα πλαίσια της εθνικής εκκαθάρισης μεταφέρονται στις περιοχές Αφρίν, Τζεραμπλους, Μπαμπ, Εζαζ, Σερεκανιγε και Γκιρε Σπι. Επίσης δεν επιτρέπεται πέρασμα στην πλευρά της Τουρκίας. Ή για να το πούμε αλλιώς δεν επιτρέπεται σε πρόσφυγες από την πλευρά της Ιντλίμπ να περάσουν στην Τουρκία.
Αλλά το καθεστώς της Άγκυρας χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες για να μαζεύει χρήματα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο ήταν τα παιδιά.

……

Κουρδικό Πρακτορείο ειδήσεων ANF

https://anfturkce.com/guncel/Cocuklara-Idlib-baskisi-devlet-okullarda-para-topluyor-138280

14/3/2020

Σχ. : Δηλαδή το τουρκικό κράτος μαζεύει χρήματα για μετανάστες που δεν βρίσκονται καν στη χώρα. Προφανώς τελείωσαν οι φτωχοί μετανάστες στην Τουρκία και άρχισαν να δίνουν και σε αλλοδαπούς… Η αλήθεια φυσικά είναι ότι αυτά τα χρήματα χρησιμοποιούνται για να ασκεί την επεκτατική της πολιτική η Τουρκία. και πολύ πιθανό να “μεταφράζονται” και σε σφαίρες...

Previous Article

Τούρκος δημοσιογράφος: ¨Ο Ερντογάν έχει επιληψία και καρκίνο, γιατί το κρύβουν;¨ !

Next Article

Open Society του Σόρος-οργάνωση υπερκράτος στην Ελλάδα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *