Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τους χρησιμοποίησαν στα σύνορα με την Ελλάδα και τώρα τους ετοιμάζουν για αλλού….

0 σχόλια Share:

Πρόσφυγες που τους είπαν πως θα τους πάνε στην Κωνσταντινούπολη και τους πάνε στην Οσμανίγε : ¨Μην μας ξεχνάτε¨

Πρόσφυγες οι οποίοι μετά από την κυβερνητική δήλωση ¨Δεν θα εμποδίσουμε τα περάσματα τους¨ βρέθηκαν στην συνοριακή περιοχή του Παζάρκουλε-Αδριανούπολης, με βίντεο προσπάθησαν να κάνουν να ακουστεί η φωνή τους.
………..

Οι πρόσφυγες αναφέρουν πως αφού με φορτωτές, τους κατέστρεψαν τις σκηνές όπου έμεναν στην συνοριακή περιοχή του Παζάρκουλε, ακολούθως τους ανέβασαν σε λεωφορείο λέγοντας τους πως ¨Θα σας πάμε στην Κωνσταντινούπολη¨.

Στο βίντεο που τράβηξαν αναφέρουν τα εξής :

¨Καλημέρα αγαπητοί θεατές. Στο λεωφορείο υπάρχουν 53 Αφγανοί και Σύριοι, στο βίντεο μπορείτε να τους δείτε. Χτες με φορτωτές κατέστρεψαν τις σκηνές μας. Μας ανέβασαν με το ζόρι στα λεωφορεία και δεν μας είπαν που μας πάνε. Μας είπαν μόνο ¨Ανεβείτε¨.  Το πρωί μας είπαν πως ¨Σας πάμε σε στρατόπεδο στην Οσμανίγε¨. Εγώ το έψαξα, είναι κοντά στην Συρία. Μπροστά μας υπάρχουν 5 άτομα της στρατοχωροφυλακής. Να ενημερώνεστε για εμάς και μην μας ξεχνάτε, ευχαριστώ. Αυτό το βίντεο στείλτε σε όλους, διότι στην αρχή δεν είπαν σε κανένα που μας πήγαιναν, αλλά μας είπαν πως ¨Θα σας πάμε στην Κωνσταντινούπολη¨.

 

https://www.evrensel.net/haber/400749/istanbula-denilerek-otobusle-osmaniyeye-goturulen-multeciler-bizi-unutmayin?a=d3d73

29/3/2020

Σχ. : Είναι σαφές ότι η Τουρκία αφού τους χρησιμοποίησε όσο ήθελε και για όσο της ήταν ωφέλιμοι στις Καστανιές, τώρα θα τους ετοιμάσει για ένα ακόμη πιο θερμό μέτωπο. Η Οσμανίγε όντως είναι ύποπτα κοντά στην Συρία…Θεωρούμε πιθανό πως η Τουρκία τους πάει εκεί, έτσι ώστε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να τους πείσει να πολεμήσουν μέσα στην Συρία , με κάποιο από τα ισλαμιστικά μορφώματα που έχει στήσει εκεί.   

Previous Article

¨Τούρκοι στρατιώτες καίνε τις σκηνές μας και μας βγάζουν από εδώ¨…

Next Article

Βίντεο γιατρού από Σμύρνη : ¨Ο αριθμός των κρουσμάτων και θανάτων μας είναι μεγαλύτερος από την Ιταλία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *