Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΩΣΙΚΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

Ισχυρισμός πως η Τουρκία χρησιμοποίησε βάση στην Τουρκία για να χτυπήσει την Λαζικίγιε

israilucak34523456

Αναφέρεται πως η επίθεση που έγινε από το Ισραήλ σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας στην Λαζικίγιε, έγινε με χρήση τουρκικής στρατιωτικής βάσης.

Το κανάλι Russia Today, στηριζόμενο σε αξιόπιστες πηγές, ανέφερε πως το Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποίησε βάση στην Τουρκία για να χτυπήσει 5 στρατιωτικές αποθήκες στην συριακή πόλη Λαζικίγιε.

Οι πηγές αυτές ανέφεραν πως τα ισραηλινά αεροσκάφη για να μην καταστούν νόμιμο στόχο της συριακής αεροπορίας, απογειώθηκαν από βάση στην Τουρκία, και εξαπέλυσαν την επίθεση τους μέσω θαλάσσης.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, εάν γίνει δυνατή η επιβεβαίωση αυτού του περιστατικού, τότε είναι πιθανόν να βιώσει δυσκολίες η Τουρκία, όντας μια χώρα που βοήθησε το Ισραήλ να επιτεθεί σε μια μουσουλμανική χώρα.

Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκαν εκρήξεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του συριακού στρατού στην Λαζικίγιε, αλλά οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις είχαν δηλώσει πως δεν είχαν καμία σχέση με αυτές.

Το CNN International στηριζόμενο σε στρατιωτικές πηγές είχε αναφέρει πως η επίθεση στην Λαζικίγιε πραγματοποιήθηκε από τους Ισραηλινούς και ότι στις αποθήκες αυτές είχαν αποθηκευτεί οι ρωσικής κατασκευής πύραυλοι εδάφους-θαλάσσης Yakhount.

Haber.sol.org 15/7/2013

Previous Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

KOINEΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *