Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

93% μείωση στις εισαγωγές τουρκικών προϊόντων στην Σαουδική Αραβία ….

No Comments Share:

……….

Αναφέρεται ότι κάποιοι Τούρκοι εξαγωγείς, για να παρακάμψουν το ανεπίσημο εμπάργκο που επέβαλε η Σαουδική Αραβία στα τουρκικά προϊόντα,  έχουν αλλάξει τους τρόπους εισόδου τροφίμων, κλωστοϋφαντουργικών και άλλων προϊόντων.

Διπλωμάτης ενημέρωσε το Reuters πως “η παραγωγή σε διπλανές χώρες επιτρέπει στα εμπορεύματα Να εισέλθουν στη Σαουδική Αραβία επιτρέπεται στους εξαγωγείς την αποκτήσουν τελωνειακά έγγραφα καταργώντας το “Μade in Τurkey”

Στην είδηση αναφέρεται πως το ριάντ ποτέ δεν αποδέχτηκε επίσημα το εμπάργκο προς την Τουρκία αλλά ότι Σαουδάραβες επιχειρηματίες το εγκρίνουν. Το Reuters παραθέτοντας τα επίσημα εμπορικά στοιχεία αναφέρει πως κατά τους δύο πρώτες μήνες οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τη Σαουδική Αραβία μειώθηκαν κατά 93%, φτάνοντας στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας από τους σαουδάραβες εισαγωγής οικοδομικών προϊόντων δήλωσε πως “Τώρα εμφανίζεται μία μαύρη αγορά κατά την οποία τουρκικά προϊόντα, μεταφέρονται σε άλλα λιμάνια και εκεί έναντι κάποιου τιμήματος, προβάλλονται ως προερχόμενα από την Κίνα η την Ευρώπη”.

Αναφέρεται πως η Άγκυρα θα θέσει στην ατζέντα του παγκόσμιου Οργανισμού εμπορίου το ημιεπίσημο εμπάργκο που εφαρμόζει η Σαουδική Αραβία προς την Τουρκία.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/reuters-suudi-arabistan-boykotunu-atlatmak-icin-made-in-turkey-etkiketlerini-kaldirdilar-1824829

1/4/2021

 

Previous Article

¨Η Γαλάζια Πατρίδα αρχίζει από το Γιβραλτάρ και εκτείνεται ως τον Ινδικό ωκεανό¨ !

Next Article

To τουρκικό λιμενικό ¨έσωσε τους πρόσφυγες¨ που δεν πέρασαν στην Χίο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *