Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

150 $ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ…

1 Comment Share:

Μισθός 150 δολαρίων για τους αντιπολιτευόμενους της Συρίας

 

Οι Σύριοι της αντιπολίτευσης άρχισαν πλέον να παίρνουν μισθό. Πηγές του μισθού των 150 $ που πληρώνονται στο Χαλέπι στους της αντιπολίτευσης, αναφέρεται πως είναι η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.

Για πρώτη φορά οι ένοπλοι μαχητές που παίρνουν μέρος σε σφοδρές μάχες στο Χαλέπι, άρχισαν με την στήριξη ξένων χωρών να παίρνουν μισθό. Οι διοικητές της αντιπολίτευσης μοιράζουν από 150 $ στους επαναστάτες που μάχονται τον στρατό της Συρίας. Οι διοικητές ανέφεραν πως τα χρήματα έρχονται από Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Τουρκία. Κατά τους τελευταίους 2 μήνες οι μισθοί που δίνονται, πάνε σε αυτούς που πολεμάνε στην πρώτη γραμμή.

Ο Αμπντουλσελάμ Χουμεϊντί-διοικητής μονάδας της αντιπολίτευσης ανέφερε πως ο μισθός αυτών που είναι παντρεμένοι ή πολεμάνε στην πρώτη γραμμή, μπορεί να αυξηθεί. Αντιπολιτευόμενος αναφέρει πως πολεμά επί 6 μήνες στο Χαλέπι, αλλά καθώς για χάρη της ¨επανάστασης¨ δεν μπορεί να φροντίζει την οικογένεια του, θα χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για να τα βγάλουν πέρα. Από καιρό αναφερόταν πως χώρες όπως το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία στήριζαν οικονομικά και με όπλα τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό. Οι χώρες αυτές παραδέχονται την ροή χρημάτων αλλά αρνούνται πως δίνουν όπλα.

………………

Εφ. Ραντικάλ 23/20/2012

Από ŞAM-TARHAN/AP-PREES TV

Σχ : Αυτό είναι που λέμε ¨φτηνό κρέας¨…

Previous Article

ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Next Article

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *