Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ….

0 σχόλια Share:

To ανακοίνωσε Ρώσος αξιωματούχος! … Επιτεύχθηκε προσέγγιση

Ο Βίκτορ Κλαντόφ-Διευθυντής Διεθνούς Συνεργασίας και Περιφερειακής Πολιτική της εταιρίας Rostek, ανακοίνωσε πως Ρωσία και Τουρκία, έφτασαν σε συμφωνία σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες της μεταφοράς των πυραυλικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς  S 400 Triumf.

Ο Κλαντόφ σε δήλωση του στο TASS, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η επιτροπή της Rosoboroneksport είχε ή όχι συμφωνίες σχετικά με το συμβόλαιο με την Τουρκία, απάντησε πως ¨Ναι, επιτεύχθηκε συμφωνία στο θέμα των τεχνικών χαρακτηριστικών¨.

Ταυτόχρονα ο Κλαντόφ ανέφερε πως ακόμη δεν έχει υπογραφεί το συμβόλαιο και είπε: ¨ Εμείς ως πωλητές αναφέραμε πως από πλευράς τεχνικής και τεχνολογίας είμαστε έτοιμοι για την μεταφορά, αυτό είναι η ουσία των τεχνικών συνομιλιών. Αυτό που μένει και πρέπει να εξεταστεί είναι τα εμπορικά, οικονομικά και πολιτικά προβλήματα¨.

http://www.dha.com.tr/rusya-ve-turkiye-s400-fuze-sistemi-sevkiyatinin-teknik-ozellikleri-konusunda-uzlasmaya-vardi_1525583.html

7/6/2017

Σχ: Αυτή η συνομιλία περί της αγοράς των S400 μας θυμίζει κάποιον που θέλει π.χ. να αγοράσει ένα διαμέρισμα, αλλά δεν έχει διασφαλίσει ούτε τα χρήματα, ούτε την συμφωνία από την σύζυγο του.

Η τελευταία πρόταση του κειμένου εκεί μας οδηγεί.

Previous Article

Η Γερμανία ανακοίνωσε την απόφαση της σχετικά με το Ιντσιρλίκ !

Next Article

Νεότερα στην περί Πλαστήρα ανάρτηση μας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *