Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Αμύνης Ισίκ: Χρειαζόμαστε επειγόντως S-400

No Comments Share:

Υπουργός Αμύνης Ισίκ: Χρειαζόμαστε επειγόντως S-400

O υπουργός Αμύνης Φικρί Ισίκ σχετικά με το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 ανέφερε πως έγιναν με την Ρωσία οι τελευταίες τεχνικές αξιολογήσεις.

Ο υπουργός Αμύνης Φικρί Ισίκ, μιλώντας στην  βουλή με μια ομάδα δημοσιογράφων σχολίασε μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με την είδηση της Γιουρνταγκιούλ Σιμσέκ από το Sputnik-Τουρκία, ο Ισίκ απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το πυραυλικό σύστημα S-400, είπε:¨ Γίνονται οι τελευταίες αξιολογήσεις με την Ρωσία. Τεχνικές αξιολογήσεις. Αυτές οι τεχνικές αξιολογήσεις τελειώνουν σύντομα. Από εκεί και μετά πλέον φτάνει η ώρα της πολιτικής απόφασης¨.

Ο Ισίκ είπε πως ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας είναι να αναπτύξει το δικό της σύστημα και πρόσθεσε: ¨Έχουμε αρχίσει το σχετικό πρόγραμμα. Κάνουμε και έρευνα και ανάπτυξη. Σε αυτό δυτικές εταιρίες θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας Εμείς σε αυτό είμαστε ανοιχτοί.  Την Δευτέρα θα βρίσκομαι στο Παρίσι, στην έκθεση αεροπορίας και διαστήματος. Εκεί θα συναντηθώ με κάποιες εταιρίες.Έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε από κοινού σχέδια, ενώ εμείς μπορούμε να επωφεληθούμε από τις γνώσεις τους. Εάν μας συμφέρει κάτι θα το αξιοποιήσουμε¨.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ S-400

O υπουργός Ισίκ ερωτηθείς σχετικά με το αν το σχέδιο για την ανάπτυξη τουρκικού συστήματος επηρεάζει το σχέδιο για τους S-400, δήλωσε πως ¨Οι S-400 αποτελούν επείγουσα ανάγκη μας. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των τεχνικών εργασιών¨.

…………………

http://haber.sol.org.tr/toplum/milli-savunma-bakani-isik-s-400ler-acil-ihtiyacimiz-200296

18/6/2017

Previous Article

H ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗΝ ΡΑΚΚΑ

Next Article

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *