Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός υφυπουργός: ¨Οι οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία είναι μια πολύ σωστή επιλογή΄

No Comments Share:

Κρίση S-400: Σύμφωνα με τις ΗΠΑ, οι οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία είναι μια ¨πολύ σωστή¨επιλογή

Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θεωρεί πως οι οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία είναι μια ¨πολύ σωστή¨ επιλογή, ως αντίποινο στην αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400.
O Κλαρκ Κούπερ-υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σε συνέντευξη που έδωσε μέω τελεκόνφερανς σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, δήλωσε πως οι ΗΠΑ και οι άλλοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συνεχίζουν τις συνομιλίες με την Τουρκάι για την επίλυση της ασυμφωνίας.

Ο Κούπερ είπε πως ¨Υπάρχει μια ευκαιρία για μια επίλυση, αλλά και η εφαρμογή κυρώσεων είναι ένας τρόπος κίνησης και σε αυτό το στάδιο είναι μια πολύ σωστή επιλογή¨.

Ο ΠτΔ Ερντογάν χτες σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σε ξένους ανταποκριτές, είπε πως το θέμα των S-400 είναι τελειωμένο για την Ρωσία και την Τουρκία και πρόσθεσε πως δεν δίνει καμία πιθανότητα οι ΗΠΑ να εφαρμόσουν κυρώσεις στην Τουρκία για αυτό το θέμα.

Ο Ερντογάν επίσης είπε : Φυσικά οι ΗΠΑ πρέπει να σκεφθούν πολύ καλά το αν θα εφαρμόσουν κυρώσεις σε μια χώρα που μέχρι τώρα εντός του ΝΑΤΟ με όλα τα μέτρα που έχει πάρει έχει δείξει μια τέτοια αλληλεγγύη. Φυσικά θα υπάρξουν και από την μεριά μας κυρώσεις-αντίμετρα, δεν μπορούμε να λέμε ¨ναι¨ σε αυτά¨.

Ο Κούπερ είπε επίσης πως σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει κάποια διάσταση απόψεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και στα άλλα μέλη του ΝΑΤΟ.

Ο Κούπερ πρόσθεσε πως οι ΗΠΑ και άλλοι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ με επιμονή έχουν προτείνει στην Τουρκία, άλλα εναλλακτικά πυραυλικά συστήματα.

………………

http://www.diken.com.tr/s-400-krizi-abdye-gore-turkiyeye-ekonomik-yaptirim-cok-uygun-bir-secenek/
21/6/2019
Previous Article

Οι Τούρκοι άλειψαν με ακαθαρσίες το Ιερό του λείψανο και το πέταξαν στη θάλασσα…

Next Article

“Άντρας είναι και αγαπάει και βαράει”… βίντεο.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *