Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Την ώρα που οι ΗΠΑ ζητούν αναβολή : Οι S-400 μπορεί να έρθουν έναν μήνα νωρίτερα

0 σχόλια Share:

Ο Ισμαήλ Ντεμιρ- πρόεδρος αμυντικής βιομηχανίας που υπάγεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε πως υπάρχει πιθανότητα οι s-400 να παραδοθούν τον Ιούνιο. Την περασμένη εβδομάδα σε ΜΜΕ του εξωτερικού είχαν εμφανιστεί ειδήσεις που ανέφεραν πως οι ΗΠΑ ζήτησαν την αναβολή παραλαβής έως το 2020 κάτι που όπως έγραφαν το αξιολογούσε η Αγκυρα. η Άγκυρα δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, ενώ από την Ρωσία ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως “Είναι μία τελειωμένη συμφωνία, γιατί να συζητήσουμε περί αναβολής;”.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους ο Ντεμίρ είπε:” Οι πληροφορίες σχετικά με την παράδοση είναι γνωστές έχουν συζητηθεί παλιότερα. Είπαμε πως υπάρχει περίπτωση να παραδοθούν αντί του Ιουλίου τον Ιούνιο. Αυτό ισχύει ακόμη.” Ο Ντεμίρ ερωτηθείς σχετικά με την πιθανή αγορά πυραύλων Ρatriot από τις ΗΠΑ δήλωσε πως “οι διμερείς συζητήσεις συνεχίζονται”.

Αμερικανοί αξιωματούχοι κάνουν έκκληση για ακύρωση της αγοράς τον s-400 λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση τίθεται σε κίνδυνο η αγορά των μαχητικών αεροσκαφών F-35 , όπως και η εταιρική σχέση στην παραγωγή τους.

……..

……..

http://www.diken.com.tr/abd-erteleme-isterken-s-400-teslimati-bir-ay-one-cekilebilir/
16/5/2019
Previous Article

Αυτήν την Αθήνα θέλουμε ;

Next Article

Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν