Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός εξωτερικών: Οι S-400 είναι τελειωμένη συμφωνία

0 σχόλια Share:

Τσαβούσογλου: «Οι S-400 είναι μια τελειωμένη συμφωνία, δεν αλλάζουμε γνώμη»

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου επανέλαβε πως δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή γνώμης για τους S-400 και είπε: ¨Οι S-400 που θα πάρουμε δεν θα βλέπουν τα συστήματα του ΝΑΤΟ σαν εχθρικά¨.

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πως οι S-400 θα θέσουν σε κίνδυνο τα F-35 που θα αγοράσει η Τουρκία. Ενώ η Τουρκία αναφέρει πως η αγορά των S-400 από την Ρωσία είναι μια τελειωμένη συμφωνία και πως τα δύο συστήματα μπορούν να λειτουργήσουν μαζί με ασφάλεια.

Ο Τσαβούσογλου είπε πως οι S-400 είναι μια τελειωμένη συμφωνία και ότι δεν υπάρχει καμία οποιαδήποτε ενδιάμεση φόρμουλα με κάποια τρίτη χώρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών αντιδρώντας κατά των ΗΠΑ είπε: ¨Δεν είναι σωστό οι ΗΠΑ να μας κατευθύνουν προς την Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε. Η απόφαση των ΗΠΑ είναι πολιτική. Δεν δίνουν εγγύηση για την πώληση των Πάτριοτ. Αξιολογούμε με το Ιράν ένα μηχανισμό που μοιάζει με Intex . Θα δούμε τα προϊόντα που αγοράζονται και πουλιούνται. Οι ΗΠΑ δεν έχουν κάποια καθορισμένη απόφαση και στρατηγική για την απόσυρση από την Συρία και  για το θέμα της ασφαλούς περιοχής.

Çavuşoğlu: S-400 bitmiş bir anlaşmadır, vazgeçmeyeceğiz

23/4/2019
Σχ: Διακρίνουμε μια προσπάθεια από την πλευρά της Τουρκίας να παρακάμψρι το εμπάργκο πετρελαίου κατά του Ιράν που ζητάνε οι ΗΠΑ να εφαρμοστεί. Όταν λέει ο Τσαβούσογλου πως προσπαθούν ¨να μας κατευθύνουν¨, εννοεί πως οι ΗΠΑ τους πιέζουν να αγοράσουν πετρέλαιο από άλλες χώρες εκτός του Ιράν.
Previous Article

Καθημερινά αυξάνονται οι νεκροί στην Σρι Λάνκα…

Next Article

Ενισχύουν την οικονομία του Ερντογάν κάποιοι πολιτιστικοί σύλλογοι της Θράκης…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *