Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΠΑ προς Τουρκία : ¨Ο χρόνος σας για να αποφύγετε τις κυρώσεις μειώνεται¨….

No Comments Share:

ΗΠΑ προς Τουρκία: Όλο και μειώνεται ο χρόνος σας για να αποφύγετε τις λόγω των S-400 κυρώσεις

Ο Αμερικανός βοηθός υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις πολιτικές και τις στρατιωτικές υποθέσεις του Στειτ Ντιπάρτμεντ, δήλωσε πως δεν έχουν καθορίσει ημερομηνία για την εφαρμογή κυρώσεων προς την Τουρκία λόγω των S-400, αλλά ότι μειώνεται πια ο χρόνος για την επίλυση των διαφορετικών απόψεων της Άγκυρας με την Ουάσιγκτον.

Ο Κούπερ σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σε ξένους δημοσιογράφους, μίλησε  σχετικά με τις κυρώσεις που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν στην Τουρκία λόγω της αγοράς των πυραύλων S-400,

Ο Κούπερ ανέφερε πως είναι λάθος να λέγεται πως  η Τουρκία που πήρε τους S-400 από την Ρωσία αποκόμισε κέρδος, πρόσθεσε πως μπορούν να τεθούν κυρώσεις στα πλαίσια του νόμου CAATSA και είπε πως μειώνεται ο χρόνος που έχει η Τουρκία για να λύσει αυτό το θέμα.

Ο Κούπερ υποστήριξε πως τεχνικά δεν έχουν εφαρμόσει κυρώσεις και πρόσθεσε πως  ¨Αμέσως βγάλαμε την Τουρκία από το πρόγραμμα F-35. Οι άλλες χώρες πρέπει να δούν αυτά που έχασε και θα χάσει στο μέλλον η Τουρκία και να πάρουν μαθήματα¨.

¨Οι κυρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι τιο καλοκαίρι¨
Στο μεταξύ διπλωματική πηγή που μίλησε στο The National, πως σε περίπτωση που η Τουρκία ενεργοποιήσει τους S-400 τον Απρίλιο, κυρώσεις θα μπορούσαν να εφαρμοστούν μέχρι το καλοκαίρι.

https://tr.sputniknews.com/abd/202001161041039847-abdden-turkiyeye-s-400-yaptirimlarindan-kacinmak-icin-zamaniniz-giderek-azaliyor/

16/1/2020

Previous Article

Γαλλία : Το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης δεν είναι σύμφωνο με το Δίκαιο της Θάλασσας

Next Article

¨Πρόσβαλε¨ με ανάρτηση τον Ταγίπ και (φυσικά) προφυλακίστηκε….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *