Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ : Θα βρεθεί σίγουρα μια φόρμουλα για τους S-400

No Comments Share:

Στην επιτροπή σχεδιασμού και προϋπολογισμού της τουρκικής Βουλής συζητήθηκε χτες ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Αμύνης για το 2020

Ο προϋπολογισμός του υπουργείου σε σχέση με το 2019, έχει μία αύξηση 16% φτάνοντας στα 53,8 δις λίρες. Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, μιλώντας στην επιτροπή ανέφερε πως σίγουρα θα υπάρξει μία λύση για το πυραυλικό σύστημα που έχει προκαλέσει την ένταση με τις ΗΠΑ.
……..
Ο Ακάρ ανέφερε πως οι S-400 που αγοράστηκαν από τη Ρωσία θα λειτουργήσουν όπως είναι σχεδιασμένο και όταν ρωτήθηκε “αν από την κοινή επιτροπή που συστήθηκε με τις ΗΠΑ έχει ως αποτέλεσμα πως τα F-35 δεν μπορώ να λειτουργήσω μαζί με τους S-400 ποια θα είναι η προτίμησή σας;”, αυτός απάντησε πώς “Θα βρούμε μία για αυτό. Έχουμε διαφορές φόρμουλες στο μυαλό μας. Οι S-400 θα λειτουργήσουν, θα βρεθεί σίγουρα και μία φόρμουλα για να λειτουργήσουν εδώ και οι Πάτριοτ”.

Ο Ακάρ σε ερώτημα σχετικά με τις δυνάμεις του OSO που μετονομάστηκαν σε Συριακό Εθνικό Στρατό, είπε πως “Από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Αμύνης σε αυτά τα αδέρφια μας, σε αυτούς τους φίλους μας δεν γίνεται καμία πληρωμή”.
…….

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1703522/s-400e-formul-bulunacak.html

22/11/2019

Previous Article

Δολοφονία Ιρανού αντικαθεστωτικού στην Πόλη – Βίντεο της δολοφονίας

Next Article

Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ: Η Τουρκία είναι πολύ σημαντική για το ΝΑΤΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *