Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυντικής Βιομηχανίας περί F-35 και S-400

0 σχόλια Share:

Υπουργός αμυντικής βιομηχανίας: “Διαφωνούμε με το επιχείρημα πως δεν μπορούν να υπάρξουν στο ίδιο περιβάλλον τα F-35 και οι S-400”.

O υπουργός αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλ Nτεμίρ δήλωσε: “Διαφωνούμε με το επιχείρημα πως δεν μπορούν να υπάρξουν στο ίδιο περιβάλλον τα F-35 και οι S-400, ούτε βλέπουμε να υπάρχει από νομική σκοπιά κάποιο πρόβλημα”.
…..
Ο Ντεμίρ αναφερόμενος στο πρόγραμμα F-35 μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ, δήλωσε πως “Ευχή μας είναι να υπάρξει επιστροφή στο πρόγραμμα”.
Ο Ντεμίρ αναφερόμενος στις ειδήσεις περί αγοράς πολεμικών αεροσκαφών από τη Ρωσία, είπε τα εξής : “Υπάρχει μία πρόταση από την απέναντι πλευρά, αυτή η πρόταση αξιολογείται από εμάς.εξετάζεται η οικονομική, τεχνική και στρατηγική διάσταση του θέματος, δεν τίθεται θέμα άμεσης απόφασης. Χρειάζεται μία πολύ ευρεία ανάλυση, για αυτό το λόγο δεν είναι δυνατόν να αποφασιστεί κάτι του τύπου “αύριο τα παίρνουμε”.
Ο Ντεμίρ μιλώντας σχετικά με τους S-400 που αγοράστηκαν από τη Ρωσία, είπε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την ενεργοποίηση του συστήματος.
Ο Ντεμίρ μιλώντας σχετικά με το αμερικανικό αντιαεροπορικό σύστημα Patriot είπε πως “Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για επιπρόσθετα συστήματα”.
…….

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201911041040547478-f-35-ile-s-400lerin-ayni-ortamda-bulunamayacagi-yonundeki-argumanlara/

4/11/2019

Previous Article

Προσέξτε να μην γίνουμε ρεζίλι στους ¨επενδυτές¨μας !

Next Article

Η Τουρκία κατασκευάζει όπλο ελεύθερου σκοπευτή και η Ελλάδα υποδομές για τους λαθρομετανάστες…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

non eleifend nunc elementum ipsum venenatis, massa efficitur. id quis,