Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανική δήλωση σχετικά με τους S-400

0 σχόλια Share:

Ο Μαρκ Εσπερ που έχει υποδειχθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ως υποψήφιος υπουργός Αμυνας, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την αγορά των S-400 από την Τουρκία.
……..
Ο Εσπερ είπε :” η Τουρκία είναι ένα σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ. Η απόφαση για αγορά των S-400 ήταν μία λανθασμένη απόφαση και προκάλεσε απογοήτευση.
…..
Η Τουρκία είναι ένας παλιός και σημαντικός σύμμαχος αλλά το κυνήγι για τους S-400 διαταράσσει την αξιοπιστία της Άγκυρας και του ΝΑΤΟ. ”
……..
Ο Εσπερ υπογράμμισε πως πολλές φορές έχουν προειδοποιήσει την Τουρκία πως σε περίπτωση παραλαβής των S-400, δεν θα μπορέσει να παραλάβει τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 και ταυτόχρονα είπε πως οι ΗΠΑ επιδιώκουν την προστασία της στενής στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.
Ο Εσπερ είπε επίσης πως “Η αγορά των S-400, μειώνει συνθεμελα την ικανότητά μας να προστατεύσουμε τα χαρακτηριστικά του F-35 αλλά και την μελλοντική αεροπορική μας ανωτερότητα.”
Τα αμερικανικά ΜΜΕ εστιάζουν στο ότι αυτό το σχόλιο του Εσπερ, είναι η πρώτη λεπτομερής ανακοίνωση που έγινε από την Ουάσινγκτον μετά από την έναρξη μεταφοράς των S-400 στην Τουρκία.
……..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/abdden-turkiye-aciklamasi-yanlis-bir-karardi-845297.html

16/7/2019

Σχ: Οι Τούρκοι ουσιαστικά τους ¨φτύνουν¨ κι αυτοί ακόμη λένε πως θέλουν την συνέχιση της στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία…

Previous Article

F-35 τέλος για την Τουρκία

Next Article

Δεκάδες νέες συλλήψεις στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *