Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Ντεμίρ: ¨Οι κυρώσεις θα μας ενδυναμώσουν περισσότερο !¨

0 σχόλια Share:

………….

Ο Ντεμίρ μιλώντας σχετικά με το διάστημα παράδοσης των s-400 είπε:” Οταν έρθει η άλλη εβδομάδα θα δείτε. Υπάρχει ημερομηνία που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου πέρασε, εισερχόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα. Την άλλη εβδομάδα θα δείτε δραστηριότητες των S-400. ”

Ερωτηθείς σχετικά με το που θα εγκατασταθούν στην Τουρκία οι S-400, ο Ντεμίρ απάντησε λέγοντας πως “Δεν έχουμε κάποιο σχέδιο να τους πάρουμε και με αυτούς να αλλάξουμε την εξίσωση στην Ανατολική Μεσόγειο”.
Ο Ντεμίρ σχετικά με τις πιθανές κυρώσεις που θα εφαρμοστούν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση παραλαβής των S-400 είπε τα εξής: “Oι κυρώσεις είναι γνωστές σε εμάς. Και επειδή γνωρίζουμε τι είναι παίρνουμε τα μέτρα μας. Το έχω αναφέρει και παλιότερα, οι κυρώσεις ανοίγουν το δρόμο για δυσκολίες για συγκεκριμένο διάστημα και για συγκεκριμένες δυσκολίες. Aλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η αμυντική μας βιομηχανία να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο, να ακονιστεί ακόμη περισσότερο και να βαδίσει με ακόμη πιο σταθερά βήματα προς το μέλλον. Οι κυρώσεις δεν θα μας αποτρέψουν θα μας ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο.”

https://tr.sputniknews.com/savunma/201907041039557917-savunma-sanayii-baskani-demir-haftaya-s-400-faaliyetlerini-goreceksiniz/
4/7/2019
Previous Article

Eξεύρεση (;) ενδιάμεσης φόρμουλας για τους S-400

Next Article

Η αντίληψη του Ερντογάν για τους αλλοδαπούς απόφοιτους τουρκικών πανεπιστημίων

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *