Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ S-400 ΚΑΙ Η ΛΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ…

No Comments Share:

Η προεδρία της Δημοκρατίας δεν έδωσε σημασία στο δολάριο που ανεβαίνει: Έχουμε υπογράψει για τους S-400 και θα κάνουμε τα δέοντα

O αντιπρόεδρος της προεδρίας της δημοκρατίας Φουάτ Οκτάι, μιλώντας σχετικά με την αγορά των S-400 είπε: H Τουρκία όταν παίρνει αποφάσεις σκέφτεται μόνο τα δικά της συμφέροντα. Πιστεύουμε πως η πρώτη παράδοση των πυραύλων θα γίνει τον Ιούλιο.

O Οκτάι μιλώντας στο πρακτορείο Aναντολού σχετικά με την αγορά των S-400 είπε τα εξής : Σχετικά με τους S-400 η Τουρκία κάνει ότι την συμφέρει, μόνη της αποφασίζει, μόνη της επιλέγει. Πιστεύουμε πως η πρώτη παράδοση των s-400 θα γίνει τον Ιούλιο. Το ότι παίρνουμε τους S-400 δεν σημαίνει πως δεν θα πάρουμε τους Πάτριοτ. Έχουμε ανάγκες και αν διαμορφωθούν οι συνθήκες καθόμαστε και συζητάμε. Σε οποιοδήποτε θέμα (σχετικά με την αγορά των S-400) ιδίως αν έχουμε υπογράψει πράττουμε τα δέοντα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα συμπεριφοράς-γινάτι από την πλευρά της Τουρκίας.

Θα γίνουν οι s-400 νέο περιστατικό Μπρανσον;

Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία για αγορά S-400 από την Ρωσία και έχει ανακοινωθεί πως η πρώτη παράδοση αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο. Οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει πως σε περίπτωση που η Τουρκία αγοράσει τους S-400 που δεν είναι εναρμονισμένοι με τα αμυντικά συστήματα του ΝΑΤΟ, ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη με κυρώσεις.

Μετά από τις αλλεπάλληλες την τελευταία εβδομάδα ανακοινώσεις Αμερικανών αξιωματούχων σχετικά με τους s-400, οι αγορές με την σκέψη πως μπορεί να υπάρξει μία νέα κρίση ανάμεσα στις δύο χώρες έχουν αρχίσει και ασκούν πίεση.

Καθώς για πρώτη φορά μετά από τις 16 Ιανουαρίου το δολάριο έφτασε στα επίπεδα των 5.4412 λιρών, τίθεται στην επικαιρότητα το ερώτημα μήπως διαμέσου των s-400 εμφανίζεται μία νέα κρίση τύπου Μπράνσον

Diken 7/3/2019

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΟΡΧΑΝ ΤΖΑΜΙ)…

Next Article

ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *