Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΕΛΗΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400

No Comments Share:

Ανακοίνωση από τον Τσαβούσογλου σχετικά με τους S-400: Η Τουρκία ποτέ δεν πήρε πίσω υπόσχεση που έδωσε

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου σε δήλωση που έκανε σχετικά με την συμφωνία για τους S-400 είπε: ¨: Η Τουρκία ποτέ δεν πήρε πίσω υπόσχεση που έδωσε. Οι πέραν ημών ανακοινώσεις που γίνονται για αυτό το θέμα, δεν έχουν καμιά αξία¨.

Ο Τσαβούσογλου μιλώντας σχετικά με την διαδικασία απόσυρσης των ΗΠΑ από την Συρία και για την κοινή με τις ΗΠΑ μονάδα εκεί, είπε πως ¨Η κοινή με τις ΗΠΑ μονάδα είναι εστιασμένη μόνο στην απόσυρση. Μετά από την απόφαση για απόσυρση συζητήθηκε διάφορες συμπεριφορές και αυτό αποτελεί ένδειξη πως οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική¨

ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ S-400

Ο υπουργός Τσαβούσογλου απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το αντιαεροπορικό σύστημα S-400, είπε: Δεν χρειάζεται κάποια δήλωση σχετικά με τους S-400, αυτή η συμφωνία τελείωσε. Όλα έχουν τελειώσει. Η Τουρκία ποτέ δεν πήρε πίσω υπόσχεση που έδωσε. Οι πέραν ημών ανακοινώσεις που γίνονται για αυτό το θέμα, δεν έχουν καμιά αξία¨.

ΣΥΝΟΔΟΣ Ε.Ε-ΑΡΑΒΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ευρώπη για διπλοπροσωπία λέγοντας πως ¨Το να πηγαίνει όλη η ηγεσία της ΕΕ στο ίδιο μέρος με τον Σίσι, αποτελεί πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών, αποτελεί μια διπλοπροσωπία. Σήμερα η Ευρώπη βρίσκεται στην αποκορύφωση αυτής της πολιτικής δύο μέτρων και δύο σταθμών¨.

………………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201902261037882652-turkiye-verdigi-gicbir-sozden-geri-donmemistir/

26/2/2019

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ: ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Next Article

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *