Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ

No Comments Share:

Ανακοίνωση από το Πεντάγωνο σχετικά με την συνάντηση με τον Ακάρ : ¨Θέσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με τους S-400¨

Σχετικά με την συνάντηση που είχε ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ στις ΗΠΑ με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν, έγινε ανακοίνωση από το Πεντάγωνο.

Στην ανακοίνωση του Πενταγώνου σχετικά με την συνάντηση Ακάρ-Σάναχαν, αναφέρεται πως ο Αμερικανός αξιωματούχος εξέφρασε τις ανησυχίες που αισθάνεται η Ουάσιγκτον για την αγορά των του πυραυλικού συστήματος S-400 από την Ρωσία.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: :Oι αξιωματούχοι συζήτησαν μία σειρά αμυντικών θεμάτων όπως τις επιχειρήσεις για την καταστροφή της ISIS στην Συρία και τις αμερικανικές ανησυχίες σχετικά με την δυνητική αγορά του πυραυλικού συστήματος S-400 ρωσικής κατασκευής από την Τουρκία: .

Η συμφωνία για την παράδοση στην Τουρκία του αμυντικού πυραυλικού συστήματος S-400 υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2017 στην Άγκυρα. Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε πως οι S-400 θα αρχίσουν να λειτουργούν στην Τουρκία από τον επόμενο Οκτώβριο.

https://tr.sputniknews.com/abd/201902231037834056-pentagon-akar-gorusmesi-aciklama-s400-ile-ilgili-endiseleri-dile-getirdik/
23/2/2019

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΣΑ ….

Next Article

ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ Η ΦΟΒΟΣ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *